Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiikkkkas

ciezki charakter chlopaka mojego ..

Polecane posty

Gość kasiiiikkkkas
**zamkne sie w pokoju

Gość NATYCHMIAST DO LEKARZA
jakby zadzwonil za jakis czas odpowiedzialabym ze zamknelam sie w pokoju dlatego mnie nie ma. nie daj sie! i odpusc po prostu na jakis czas:)

Gość kasiiiikkkkas
tylko to tak nie jest latwo z moim brakiem silnej woli :P

Gość isana___233
po prostu juz mu nie zalezy na tobie dlatego sie tak zachowuje. tak przypuszczam bo zachowywalam sie dokladnie tak samo kiedy juz mi przeszla milosc, im bardziej on byl mily tym bardziej ja mialam go dosyc i mnie meczyl! tez bywalam chamska, np na spacerze on chcial buziaka a ja ze nie chce mi sie, zimno mi. chcial isc za reke a ja ze niewygdnie mi, przytulil sie jak ogladalsimy film a ja go odpychalam ze tez mi niewygodnie. poczatek konca

Gość isana___233
i to zadna stresujaca praca, moj facet ciezko pracuje, przychodzil padniety na maxa ale jak wracal to sie cieszyl ze mnie widzi, zawsze mnie przytulal i calowal a potem ew szedl spac od razu. poprostu go juz wkurwiasz, sorry za wulgaryzmy ale to nawet nie chodzi stricte o twoje zachowanie bo czy bedziesz mila czy nie to on ma poprostu dosc twojej osoby. moj facet poczatkowo wytrzymywal moje zachowanie, potem zaczal sie pytac co jest grane a potem zastosowal taktyke olewania mnie i mi sie odmienilo i zaczelam sie znowu starac (bo zalezao mi na nim tykko czasami mnie wkurzal, tak po prostu bez zadnego powodu). krotko to trwalo bo potem znowu bylo to samo po czasie

Gość kasiiiikkkkas
czyli co najlepiej miec w dupie wszystko ? To tak jakbym miala w dupie jego a to nie jest prawda

Gość kasiiiikkkkas
?????

Gość kasiiiikkkkas
jak zadzwoni co mam mu powiedziec ?

Gość NATYCHMIAST DO LEKARZA
isana kazdy ma inny charakter, ale uwierz wielu faceto tak reaguje na stresy, burcza, dasaja sie nie chca gadac, najlepiej aby byli sami. Nie kazdy tak reaguje jak Twoj:) ciesz sie ze masz taki okaz:) z tym, ze chamstwa nie akceptuje... kasikuuu nie masz miec w dupie tylko masz odpuscic a to jest roznica.

Gość Marte1838484
Ja mam podobny problem z chlopakiem tez mnie olewa pomożecie ?