Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka1841

Co to za ból??

Polecane posty

Gość blondynka1841

Hej dziewczyny mam takie pytanie od kilku dni boli mnie podbrzusze, i jest to dziwny prmieniujacy bol?? nie wiem moze to od okresu ale z drugiej strony nie milam oskresu w grudniu a ostatni mialalm 23.11.2009r. , poza tym w grudniu tak 16-22.12.2009 mialam dziwne plamienie jakeis takie brązowe i wywnioskowalam ze to infekcja od chusteczek intymnych. no i teraz znowu od 3 dni boli mnie brzuch i jak myslicie czy to zwiastuje okres bo zawsze przed okresem wyskakiwal mi taki bolacy syfek na twarzy a ja w ciagu tygodnia jzu 2 zwalczylam bolące :/ moze komus wydac sie to dziwne co pisze ale popsrotu chcilam sie cos dwoeidziec mzoe cos podpowiecie. Jak bede potrzebne wazniejsze szczegoly to ja napisze wiecej jakies konkrety. Pozdrawiam i licze ze ktos cos podpowie.

Gość Do autorki...
Do lekarza idź. Tylko on Ci odpowie na Twoje pytanie... To może być zarówno coś normalnego (nie doszło do owulacji stąd plamienia, a teraz Ci idzie na okres), albo i coś poważnego... np problem z jajnikami, macicą, albo jakiś stan zapalny nie związany z przydatkami.. Proponuję zrobić wcześniej test ciążowy, jeśli była sytuacja, która mogłaby zakończyć się ciążą. Powodzenia życzę!