Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZUKAM TAKIEGO

Ginekolog godny polecenia w GORLICACH

Polecane posty

Gość SZUKAM TAKIEGO

Gość upppppppppppp

witam . Nie masz co liczyc na duzo odp bo na tym forum jest bardzo malo kobiet z Nowego Sacza i okoliic . Ale ja moge Ci polecic dr Kowalskiego i dr Pawlak z Medikoru. Sa to bardzo dobrzy lekarze. Przy pierwszym rodzilam syna a dzieki leczeniu u dr Pawlak zaszlam w ciaze. Pozdrawiam

Gość rrrrrrrrrrreeeeeeeeeeee
czesc Jagoda🖐️ tez rodzilam w medikorze:D

Gość szukam takiego
jagoda . dziekuje za odpowiedz wiem gdzie jest medicor w gorlicach bo bylam u neurologa z moim dzieckiem wlasnie w medicorze ale tam sa drodzy lekarze ja chodzilam do przychodni i chcialam teraz sie zarejestrowac to termin dopiero na ostatniego maja (szok - jak dla mnie ) nie chce tyle czekac a nie chce tez isc to pierwszego lepszego a takich jest duzo , wolalabym takiego godnego polecenia a chodzi mi dokladnie o zalozenie wkladki czy ci lekarze ktorych mi podalas specjalizuja sie w tym biznesie napisz prosze , jesli mozesz , bo wiem ze nie kazdy lekarz zaklada byc moze sie zdecyduje na ktoregos z nich jesli nikogo innego nie znajde

rrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee----- i jak Ci sie podobalo ??? Ktora polozna odbierala Twoj porod??? Bo moj taka starszawa blondyna z fryzura jak prosto od fryzjera baaaardzo zadbana ale i tak samo niemila :P Jak chcesz to napisz na moja poczte to pogadamy 🌼 szukam takiego--- jesli chodzi o zakladanie wkladek to nie wiem ale ja kiedys mialam robiony zabieg wymrazania nadzerki i robila mi to dr Pawlak , bylam bardzo zadowolona z niej , jest bardzo kompetentna lekarka. Jesli mialabym wybierac lekarza gin to tylko ja. Minusem niestety jest to ze jest bardzo droga wizyta kosztuje 100 zl wiec ciaze prowadzil mi lekarz panstwowy a dopiero pod koniec zaczelam chodzic do dr Kowalskiego. aLE GDYBYM, MIALA WYBIERAC MIEDZY NIMI TO WYBRALABYM pAWLAK . Pozdrawiam