Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam............

czy da sie na komputerze zobaczyc historie przegladania...

Polecane posty

stron ale innego uzytkownika jesli konta sa osobne?

Gość brunetka mam sugestię
da się :)

tak ale mi chodzi nie o moje konto ja mam dwa konta nakomputerze i chodzi mi o to nie moje

Gość niezalogowanatakajedna
to wstrętne..jak czytanie czyiś esemesów lub poczty..

musisz miec pare minut diostepu do drugiego konta, sciagasz z netu jakiegos darmowego keyloggera, instalujesz tylko w czesci, ktora chcesz sledzic i programik spisuje wszystkie kliekniecia klawiatury. Mozesz tez dokupic tkzw. hardware: miedzy kablem od klawiatury, a kompem podlaczasz taki specjalny kabelek z karta pamieci w srodku. tam zapisuja sie rowniez wszystkie klikniecia na klawiaturze. Druga opcja jest drozsza, ale na pewno skuteczniejsza, bo praktycznie nie do namierzenia przez firewalle itd. Powodzenia.

mosciu ale bez tych urzadzen sie nie da ??

Od wersji XP sie nie da, mysle. Wyzsze wersje Windowsow sa juz tak zabezpieczone , ze praktycznie nie masz szans. Mozezs sie pobawic troche w psychologa, strzelac na chybil trafil, np jest naukowo udowodnione ( teraz pewnie sporo kobiet zmieni swoje hasla;) ) , ze kobiety np uzywaja czesto hasla imion swoich zwierzakow. Lubia je zdrabniac, czyli jak pies laski ma na imie powiedzmy reks, to mozesz probowac roznych kombinacji , jak reks, reksio, reksiunio. To bardzo czesto dziala.