Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdartaaa_Ona_27

Zakochałam się w żonatym facecie!!!

Polecane posty

Gość Rozdartaaa_Ona_27

Nasza znajomość zaczęła się w pracy, służbowy wyjazd, kolacja, alkohol i łóżko... Ja początkowo chciałam potraktować to jak zwykły czysty sex, jednorazową przygodę, ale on zaczął nalegać na kolejne spotkania... Jest wspaniałym człowiekiem, nieziemsko przystojny, szalenie inteligentny, lat 42... Tylko jest problem - jest żonaty. We wrześniu urodziło mi się drugie dziecko, ale wiem że w jego małżeństwie już nie ma miłości, nie ma ognia, chemii. Ale wiem też, że ona bardzo go kocha, tylko że ja też i to tak strasznie! Mówi że niczego tak nie pragnie jak być ze mną, mieszkać razem, jeść razem śniadania i kolacje, razem spędzać święta. Miałyście tak?

Gość nie bądź głupia
Wcale nie jest wspaniały, skoro zradza żone. Jest zwykłym śmieciem. Jeśli nie kocha żony to niech odejdzie a potem rucha inna. Nienawidze takich gnoji a ty jeszcze chcesz z takim zerem być :O

Gość I Want Out
Nie, nie miałyśmy tak :O Nie tylkam zajętych facetów choćby byli nie wiem jak przystojni, inteligentni i co jeszcze nie tylko. I zagadzam się z nie bądź głupia :O A tak poza tym to założe się, ża ta gatka szmatka o wspólnych śniadaniach to tylko po to, żeby załatwić sobie kogoś do poruchania na boku. Oni są w tym zjebiście dobrzy

Gość szkoda pisac
Zastanawiasz sie czym dla wlasnego egoizmu jest rozbijanie czyis zwiazkow, tym bardziej maluzenstwa?? Bo kocham, bo pieknie, bo tak cudownie. A gdy to minie zrujnujesz zycie innym. To jest warte Twojego egoizmu? Zastanow sie co robisz i pomysl czy Ty chcialabys byc na miejscu kobiety mezczyzny do ktorego sie zalecasz.

Gość ok ale z boku to bedzie
daj sobie spokoj.....ja ajestem wtakim zwiazku od kilku lat i zaluje......... no chyba ze jak ktos mowi - niech zosatwi one a dopiero wtedy sie z toba zwiaze.

Gość sbqscb
no tak, nie ma chemii, ale dziecko urodzila. Powiedzial ci moze, ze z zona to on juz nie sypia??

Gość mojadobrarada___
lepiej sie odkochaj :(

Mi pewien facet poznany na czacie (31 lat) oferuje spotkanie, nie ukrywa ze ma zone. Wyslal mi swoje zdjecie z...dzieckiem.. Pytalam go czemu chce sie ze mna spotkac, czy zona go nie zaspokaja, czy nie jest atrakcyjna.. odp ze zona jest ladna a on chce sie ze mna spotkac bo fajnie mu sie ze mna gada i kto wie..moze cos z tego wyniknie.. Moze sie z nim spotkam, jeszcze nie jestem pewna.

. Jest wspaniałym człowiekiem, nieziemsko przystojny, szalenie inteligentny, lat 42... Tylko jest problem - jest żonaty''. - --- nieprawda, jest popierdolonym sukinsynem, i nieszczerym tchórzem . Jak by tak kochał to by odszedł .

autorka jest tak koszmarnie głupia, że aż w siusiaku strzyka. Jeśli 27 przy nicku to wiek, tzn, że doszła już do stanu, maksymalnej desperacji, nie ma znaczenia, czy żonaty, garbaty, pijak czy chuj połamany, aby miał rozporek, żałosna pracoholiczka, co życie przeyebała na pracę a teraz łapie wszystko nawet gówno, podtatusiałe i żonate....

Gość Rozdartaaa_Ona_27
Twierdzi, że od dawna chciał odejść, rozmawiali o tym już podobno nie raz i chyba stąd ta jej późna ciąża, pewnie chciała go zatrzymać... Powiedział, że już od kilku lat wie, że nie będzie z nią zawsze, a ja ponoć go w tym utwierdziłam.... Myślicie że mi łatwo... Ale z drugiej strony gdyby było między nimi tak cudownie to nie szukałby kogoś na boku, więc mowy o rozbijaniu małżeństwa nie ma, bo tak na prawdę nie ma już małżeństwa....

a czy pieprzylabys sie z facetem ktory powiedzialby ci ze kocha zone ? zostaw go,to gówno nie facet . gnojek jeden, z Tobą się pieprzy, z żoną się pieprzy .. ona o niego dba itd mu tak jest po p rostu wygodnie

Gość pfffffffffffffffffffffff
Ależ oczywiście..nie ma małżeństwa :P Byłas u nich i widzałaś? A to drugie dziecko to skąd??? Jasne nie ma malżeństwa...i dzieci też nie ma?? heh...aż mi się ciśnie coś na usta....:(

Gość I Want Out
Kochanki to zawsze tak bezgranicznie wierzą we wszystko co im tacy szmaciarze wciskają? :D

Gość Rozdartaaa_Ona_27
Czy na prawdę wszyscy uważają, że to tak jest, że jak się weźmie ślub w wieku 20 lat to tak musi zostać? Czy nie można się pomylić, albo chociażby odkochać? Czemu on ma być winny, że przestał ją kochać? Czemu on jest zły? Skąd to wiecie? A może ona nie była dobrą żoną?? Ludzie on mnie kocha i ja to wiem, a człowiek nie zakochuje się w drugiej osobie od tak, jeśli już to mógłby mnie przelecieć i zostawić, ale to on nalegał by to trwało dalej, nie jestem głupia i widzę, że to przecież nie tylko sex...

czy ciężko jest zrozumieć, że jeżeli facet ma obrączkę to jest nietykalny?

Gość borysdadej
też tak mówiłem mojej byłej kochance Naiwna była jak wszystkie baby

Gość ingertoba
Boże jaka Ty głupia jesteś Żalllllllllllllllllllllll

Droga Rozdarta koleżanko:) Ty nam tu nie udawadniaj, ze on Cie kocha, może i kocha, nam to wisi.Chcemy ci tylk uświadomić , co Ty robisz ze swoim zyciem, o jego żonie nie wspomnę(bo to jego zona , nie Twoja). Idż na topik dla kochanek, pozytaj trochę i pomyśl. Nie pierwsza Ty i nie ostatnia zakochana w żonatym facecie. zaczyna sie pieknie a kończy jak zawsze. Zderzenie z rzeczywistością bywa brutalne i mozna sobie potłucdoope bardzo dotkliwie :classic_cool:

Gość I Want Out
Skoro jest mu tak źle i tak bardzo chce odejść, to powiedz mu że zawieszasz wszystkie wasze czynności we dowje dopóki się nie rozwiedzie :classic_cool: Wtedy zobaczysz jak zareaguje i jak cie rzeczywiście kocha :D

Gość Rozdartaaa_Ona_27
To tak jakbyś mówiła, że jak się ma na palcu obrączkę, ale nie jest się szczęśliwym w związku, to i tak musi się być do końca życia nieszczęśliwym, bo 20 lat temu powiedziało się "tak"? Przecież to jakieś chore :/ On chce od niej odejść i być ze mną, co w tym złego? On już jej nie kocha, czemu to tak was boli?

potłuc dupę :classic_cool:

Gość Rozdartaaa_Ona_27
Oki, widzę że tu nie znajdę sojuszniczek, szkoda, pojęcia o miłości nie macie.

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
suka jestes bo odrazu dajesz dupy, co nie wiedzialas ze jest zonaty?!!! ciekawe jakby twoj posuwal inna jakbys sie czula???

Gość ehhh******
A Tobie ciezko zrozumiec ze uczciwy facet jesli nie kocha zony to najpierw z szacunku do niej i z uczciwosci rozwodzi sie z nia albo pozaprawnie miedzy soba koncza zwiazek a dopiero potem uklada sobie zycie na nowa z inna kobieta??? Nikt mu nie broni zakochac sie na nowo ale sa pewne zasady i dziwie sie za jako 27 latka o tym nie wiesz. I zastanow sie czy nie polelniasz zyciowego bledu. Bo ten facet jest zerem jelsi tak postepuje tylko ty chyba jestes slepa i nie doroslas do prawdziwej milosci tylko pozostalas na etapie nastoletniego zauroczenia. A jesli on nie marzy o niczym innym jak o tym zbey z Toba byc to proste: odejdz od niego i daj mu jakis okreslony czas na zlozenie pozwu rozwodowego do sadu i nie wroci jak ureguluje sprawy ze swoja zona ktorej nie kocha. Zobaczysz sama czy faktycznie laczy was takie wspaniale cudowne uczucie czy tylko tobie sie tak wydaje

Gość panna w koronkowych majtkach
autorko obyś zginęła w męczarniach szczurze!!!!!!!

Jak Cie tak kocha, to co robisz w sobotni wieczor na kafe:P ? Opisalabym ci swoja historię o podobnej miłości, ale po co? Ty i tak wiesz najlepiej że to wielka milośc .Powodzenia:classic_cool:

Gość ingertoba
Kretynko Jebana jestem facetem ale czytac tego nie moge Jego dziecko ma z 5 mc A zona moze jeszcze po porodzie do siebie nie doszła acet poprostu cie rucha to wszystko nic więcej zrozum to puszczalska dziwko za pare miechow zapomnij o tobie

Gość bbbcccccc
powiedz kochankowi, że podejrzewasz ciąże, a zobaczysz jak ucieknie ghdzie pieprz rośnie i w ten oto prosty sposób sprawdzisz jego wiarygodność. Wynik z gory jest znany