Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeys of the world

Muzyka na pierwszy taniec???

Polecane posty

Gość honeys of the world

co mozna wybrac? pomijajc niesmiertelna Wielka Milosc Krajewskiego,szukam czegos pieknego ale nie moge znalezc?? mozecie pomoc:)

Gość alicjaaaaaa
my mieliśmy "Brzydcy" Grażyny Łobaszewskiej

Gość nie slyszalam ladny jest
ja bym chciala cos lirycznego ale nie smutnego:)

Gość korsrelax
Lista piosenek otwierających przyjęcie weselne 1.Biały Latawiec – Wawele 2.Tańcz mnie po miłości kres – L. Cohen 3.Prócz Ciebie nic – Kayah & Kiliański 4.Wielka Miłość – z filmu „Uprowadzenie Agaty” 5.Trudno tak – Krawczyk & Bartosiewicz 6.Nie ma nic – GolecuOrkiestra 7.Windą do nieba – 2+1 8.Zaopiekuj się mną – Rezerwat 9.Zakochani – N. Kukulska 10.Bo jesteś ty – K. Krawczyk 11.Dwa serca dwa smutki – Bajm 12.Moje jedyne marzenie ( przetańczyć z tobą chcę) – A. Jantar 13.Czas nas uczy pogody - Łobaszewska 14.Paulla-Od dziś 15.Weekend- Za miłość mą 16.Tomasz Karolak -Zabiorę Cię właśnie tam 17.Kochać -Szczepanik 18.Bajm – Taka krótka historia 19.Chcę tu zostać - farba 20.chodź, przytul, przebacz – piasek 21. Feel- no, kochaj mnie 22.Niebieska piosenka-Grzegorz Tomczak Najpiekniejsza jest Piosenka z którą macie związane jakieś wspomnienia od niedawna królują również Mixy -jeśli ktoś chodzi na tańce przed weselem zajrzyjcie na www.chomikuj.pl/korsrelax w folderze DEMO znjaduje się plik Pierwszy taniec tam znajdziecie filmy i nasze propozycje

Gość słoneczniki na ścianie
"Tomasz Karolak -Zabiorę Cię właśnie tam" Karolak? raczej zespół Kancelaria... po serialu "39 i pół" piosenka ta przeżywa swoisty renesans - kiedyś miło się ją słuchało i mało kto ją znał, a teraz jest na co drugim weselu :O

"Windą do nieba – 2+1" że co? że jak? Ta piosenka nie nadaje sie na pierwszy taniec. Oprócz słów: "Juz mi niosą suknię z welonem" itd. piosenka ma również inne słowa, które niekoniecznie wskazują, że bohaterka piosenki jest szczęśliwa, ze wychodzi za mąż. Wystarczy posłuchać tekstu, a nie beznadziejnie kopiować wszystko co się da :O

Gość korsRelax
Ja znam te wszystkie uwagi o których mówicie, ale Windą do Nieba, tak jak Moje jedyne Marzenie(przetańczyć z tobą chcę) zamawia co trzecia para, te utwory o których napisałam powyżej wybierają Państwo Młodzi i to najczęściej wybierają!!! Kiedy pisałam że "Zabiorę cie Właśnie tam" jest Kancelarii to nikt nie wiedział o co chodzi, bo Kancelaria grała ten numer w latach 30-tych, więc tak moje drogie się nie denerwujcie!!! Pozdrawiam U mnie Pierwszym numerem było - "TY i Ja na wieki" Prymaków- w wesrsji rosyjskiej - Genialny numer -fajnie mi się z mężem tańczyło

spoko, nikt się nie denerwuje, ale wprowadzasz ludzi w błąd :O A to, ze połowa społeczeństwa nie rozumie polskich słów piosenek to fakt. I notorycznie ludzie lecą na hiciory :O nie ważne o czym w nim śpiewają ale jest hicior :P "Najpiekniejsza jest Piosenka z którą macie związane jakieś wspomnienia "--- i tu się zgadzam :)

Gość korsrelax
Nikogo nie wprowadzam w błąd 11lat mam swój zespół a wcześniej grałam w innych kapelach, te piosenki o których mowa od zawsze były zamawiane jako pierwsze i nadal są wybierane, to standardy Co do wyboru, niogdy nie narzucam młodym wybierają sami, tworzymy im mixy i inne cydeńka Zajrzyj to akurat ze stanów ale są też przykłady z Polski gdzie młodzi tańczą pierwszy kawałek z "Jajem" http://chomikuj.pl/ShowVideo.aspx?id=169320612