Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaaaJaPytanie

Zapach z ust

Polecane posty

Gość JaaaJaPytanie

Witam, Mam juz tak prawie od miesiaca. Raz na jakis czas (stosunkowo czesto) mimo czestego mycia zebow, mam taki nieprzyjemny zapach z ust, ale nawet nie chodzi o to;/ nie wiem jak to napisac;/ i to taki zapach ktory wydobywa sie jakby nie z zebow a z "dalszej czesci jamy ustnej". zwlascza za ostatnimi trzonowcami cos jak epicentrum tego nieprzyjemnego zapachu;/ czym to moze byc spowodwane?

to może być od kwasów żołądkowych. ; ] spytajsię może dentysty jakiegoś, on ci lepiej poradzi bo sama dobrze nie wiem ;p

Gość dorota--------
Możę zapalenie migdałkow

Gość onaona1
na ten zapach polecam cynk organiczny

Gość a możeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zatnij nitkować zęby??co z tego,ze myjesz zęby jak cały syf siedzi ci pomiędzy nimi???

Gość Onaaa.
To są ropne migdały.. też tak mam i wkur**a mnie to :P

Gość zuziiinek
skoro zęby i migdałki masz zdrowe, to pewnie spożywasz dużo mięsa zwierzęcego; ono sprzyja gnilnej fermentacji, a odory mogą wydobywać się oboma otworami. Zatem przejdź na dietę z dużą ilością warzyw i owoców, równolegle oczyszczaj organizm z toksyn. Dla przyspieszenia trawienia i optymalnego wchłaniania składników odżywczych prowadź zdrowy tryb życia a pozbędziesz się problemu. Szczegóły znajdziesz pod mw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość liść laurowy
ponoć likwiduje zapach przetrawionego czosnku, więc też spróbuj