Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grube babsko

CZEMU FACECI LECA TYLKO NA WYGLAD

Polecane posty

Gość pppul
lecą też na kasę i kończą jak Kammel

Jest trochę fanów puszystych Kobiet i wiele innych cech też miewa znaczenie decydujące, nie tylko gabaryty i wygląd.

Gość hghkggjhbjhjhh
bo nie chcą mieć brzydkich grubych dzieci

Gość dsadadsaad
a kto by chciał być z grubasem?

Gość Romeusz
wklej daj fotke to ci powiem czy jestes gruba i brzydka

Gość Bartolomeo gombini
Grube jak się opiją, to atakują. Seksu im się chce.

Gość no nie tylko ale
jak kobieta jest gruba to mowi to tez o jej psychice. nie ma silnej woli nie dba o siebie prawdopodobnie ma duze kompleksy i jeszcze pare rzeczy... po co komu gruba baba i jeszcze z problemami? ;/

Gość Ładna22
Gdyby lecieli tylko na wygląd to już dawno miałabym chłopaka.

Gość Ładna22
Większość patrzy na wygląd ale na charakter jeszcze bardziej. Ja mam urodę ale do żadnego faceta jak na razie nie pasuję z charakteru.

Gość Za sprytny
Nie tylko faceci... kobiety też tak robią... ;)

Gość verycutesyxygirl
Lecą na wyglad, bo liczy się pierwsze wrażenie:) Taka jest prawda. Brzydkie, grube i biedne osoby tłumaczą sobie, że ważniejsze jest ich wnętrze. Gówno prawda. Jak kupujemy ciastko w cukierni to wybieramy najładniejsze, dopiero potem zachwycamy się jego samkiem i głębią. Nie oszukujmy się, tak było jest i będzie. Hej, hej

Gość verycutesyxygirl
Zgadzam się kobiety też tak robią. Jestem jedną z nich :-)

Gość Ładna22
Ale jak to ciastko jest nie dobre to go nie jemy i więcej nie kupujemy. I tak samo jest z dziewczynami. Niektórzy faceci zdobywają dziewczyny bo one są ładne ale szybko zaczynają patrzec też na ich inne cechy i jak nie podoba im się ich charakter to je porzucają.

Gość verycutesyxygirl
Pewnie, że tak. Jeśli poznajesz nową osobę to pierwsze co patrzysz na wygląd, dopiero miłe usposobienie zatrzyma na dłużej.

Gość verycutesyxygirl
Ale też ryzykujemy i kupujemy ładne ciacho :-P

Gość taaaaaaaaaaaaa
Ja lecę na wygląd. Nie oszukuje, bo jeżeli ja mam wygląd to i facet musi miec niestety.

Gość Ładna22
I mogłabyś być z kimś kto ma tylko urodę?

Gość verycutesyxygirl
uroda+ charakter= prawdziwa miłośc Ja do tej pory nie mogę uwierzyc jakie szczęście mnie spotkało. I mojego faceta także:)

Gość taaaaaaaaaaaaa
Nie tylko ze względu na wygląd-to musi iść w parze. Nie mogłabym być z brzydkim, po prostu nie i koniec.

Gość Ładna22
Ale chciałabym jeszcze dodać że uroda i miłe usposobienie może nie wystarczyć. Te cechy są ważna a zwłaszcza ta druga ale konieczne jest jeszcze to żeby była ZGODNOŚĆ CHARAKTERÓW. Trzeba się nawzajem rozumieć, umieć ze sobą pogadać. Pewna kobiete była prawie idealna(bo ideałów nie ma). Kiedy z pewnym facetem się bliżej poznała to on stwierdził że jest piękna, sympatyczna i inteligentna ale jego właściwie nic z nią nie łączy i jej nie chciał. Mi samej trudno zdobyć mężczyznę choć jestem ładna i sympatyczna.

Gość verycutesexygirl
Dalczego trudno zdobyc Ci mężczyznę? Przyznaje bez bicia, że jak ktoś mnie nie interesował z wygladu to nawet nie zaczynałam rozmowy, byłam starsznie zimna i wyrachowana. Raz nawet płakałam w domu przez to co powiedziałam pewnemu facetowi :-/ Ja mam jasno określone wymagania i warunki, są pewne cechy wyglądu, które sprawiają, że jest ktoś na poczekaniu u mnie skreślony.

Gość Ładna22
Wiem, ze podobam się facetom z wyglądu. Często się na mnie patrzą ale to wszystko. Niestety nie chcą ze mną rozmawiać. A ja przeciez nie jestem downem ani kimś wrednym.

Gość Ładna22
Jestem ładna i podobam się nie jednemu facetowi. Oni na mnie patrzą ale nic poza tym. Nie wiem czemu do mnie nie zagadali. Przecież nie jestem downem ani kimś wrednym.

Gość verycutesexygirl
Z tego co się domyślam jesteśmy w tym samym wieku? Masz 22 lata? Jesteś jeszcze młodziutka, wszystko przed Tobą:) Tak jak i przede mną:)

Gość Ładna22
2 razy napisałam to samo bo za I razem kiedy chciałam wysłać to mi się wyświetlił napis że się to nie udało i dlatego ponowiłam działanie. Ale potem się okazało że się jednak udało.