Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bez przesady

mam juz dosz masturbacji

Polecane posty

Gość no bez przesady
jjjjjjj---> taa..tylko co mi po tym szacunku :p a poza tym wiecie co mnie jeszcze boli? ze jak juz spotkam tego swojego ukochanego to na bank nie bylabym jego pierwsza...:/ i chyba zezarło by mnie to od srodka...

Gość bez guzika
No też, przecież napisałam na początku, że mam podobny problem.

Gość sdf
jest jakas napalona ??

Gość ibisa
jjjjjjjjj - to ze jestem jeszcze dziewicą to znaczy tylko i wylacznie ze nie mialam szczescia zeby z kims sie zwiazac. Nienaiwdze takiego gadania, "szacunek", a co? te co są szczesliwe w ziwazku i uprawiaja seks bo maja z kim to są juz niegodne szacunku? Ja jak znajde faceta to raczej szybko sie na seks zdecyduje i co wtedy powiesz? ze i tak "nalezy mi sie szacunek"?

ibisa rozsądnie podchodzisz, ale jak się domyślam, że jak na razie i takiego nie znalazłaś.

Gość no bez przesady
bez guzika--> no tak ale glowny watek to masturbacja z braku laku :p dlatego sie upewniałam :) ja nie jestem dziewica tylko dlatego ze nikogo nie znalazłam..chciałąm poczekac...ale teraz mi to w piety idzie :p co nie znaczy znowu ze zaluje ze nie zrobilam tego majac te 18-19 lat.. no ale teraz juz by wypadało :P

Gość ibisa
jarex - niestety niektóre nie mają takiego szczescia i trafic nie mogą na normalnego faceta z którym zaiskrzy. Jestem nieszczesliwie wsrod nich.

Mnie już też rozwala, 24 lata i nic. Ochote na niezobowiazujacy seks mam ogromną, choć zawsze chciałem zrobić to z miłosci. Teraz mi obojętne.

Tak jak czytam te fora...to mam wrażenie, że normalnych facetów jest bardzo mało. Jestem facetem wiec nie mnie to oceniać czy tak faktycznie jest. no bez przesady--> tak już cię nosi, wytrzymać nie mozesz?

Gość no bez przesady
no nosi mnie kurcze...własnie mnie nosi..:/

Bez przesady o jakim wykorzystywaniu piszesz. Spróbuje szczescia na portalach erotycznych jak się odważe. Jest w sumie bardzo dużo ogloszeń takich pań. Napewno tylko nie chcialbym tego robić z prostytutką.

Gość no bez przesady
jarex--> heh tak spie dobrze, funkcjonuje normalnie i nie ide do łozka z facetem kumpeli mimo ze jest przystojny i sie do mnie dobiera...

no bez przesady--> no lepiej z facetem kolezanki nie idz....bo koleżanka wrogiem sie stanie. Najlepiej z jakimś obcym

Gość no bez przesady
no wiem :P chcialam tylko uswiadomic ze z pierwszym lepszym nie pojde

Gość ksnjljf
ja straciłam dziewictwo mając 24 lata, całkiem nie dawno, warto było poczekać, kocham tego człowieka. Nie wyobrażam sobie jak źle czułabym się na drugi dzień po seksie z nieznajomym. Pomyśl o konsekwencjach, o samopoczuciu w trakcie uprawiania seksu i jak będziesz się czuć kiedy on już pojdzie :/ Pozdrawiam

Gość no bez przesady
no ja w ogole prawie caly czas o tym mysle i juz mnie to zaczyna dobijac ;/

Gość ibisa
mimo wszystko jestem optymistką i liczę, że się doczekam tak jak koleżanka wyżej napisała. A powiedz ksnjljf jak się poznaliście? Długo czekałaś z pójściem do łóżka?