Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninkaddd

Co mu napisać,żeby mu W PIĘTY POSZŁO?

Polecane posty

Gość misiowata misia
Słuchaj babko na twoim miejscu poszłabym na super wypasioną imprezę, wypiła 8 drinkow, tańczyłą z kolegami i pokazałą temu fagasowi że wcale ci nie jest taki potrzebny do szczęścia jak mu sie wydaje. ja tez nie moge wyjśc bo mam sesje do lutego, ale nie jest mi to potrzebne żeby poczuć sie "dużą dziewczynka" :) znaj swoja wartośc i nie daj jej obniżyc jakiemus cwaniakowi, który mysli że pozjadał siódme rozumy i jest strasznym badbojem i królem dyskoteki, to jest dopiero żal.pl. ciekawe czy ma rzeczywiście taki wianuszek chętnych, na pewno nie, i na pewno zostałby jak ta dupa bez kobiety na życie przez nastepne 3 lata :D

ale sie oberwalo facetowi ktorego nikt nawet nie zna i nikt nie wie czy rzeczywiscie jest takim lowelasem jak go opisuje autorka :P autorko- kafe i gniew to zli doradcy

Gość Ninkaddd
Otóż w to że miałby wianuszek to nie wątpię. Jego była go nadal kocha i jeden jego tel i ona z nim jest. Poza tym jak się rozstajemy to on wtedy korzysta na maxa, ma dobra bajere i tak jak np ostatnio się rozstalismy i potem wróciliśmy to się dowiedziałam że jak był na imprezie to jakąś dupa jak to on mówi do niego podbila no i wiecie. Podobno dziewczyna jak z teledysku. Poszedł z nią do auta ale nie chciał mu stanąć. NIEŹLE KORZYSTA JAK SIĘ ROZSTAJEmy. Dlatego nie podejmuje pochopnie już tel decyzji

Gość misiowata misia
wszyscy sa gdzies tam w jakims stopniu lovelasami :P i dlatego trzeba im pokazywać że jak będą fikać to wylądują na bambusie :) i tobie tez to radze depeche chyba juz 16 masz ;)

Gość Ninkaddd
Depeche a niby po co miałabym przedstawiać go w jeszcze gorszym świetle? Mówię tylko jaki jest.

Gość misiowata misia
o matko Ninko co Ty z nim jeszcze robisz :( wy sie kłocicie i "zrywacie" co w normalnych parach oznacza "jestesmy razem ale sie pokłociliśmy" a on sobie idzie do auta z jakims babiszonem :O Kochana szkoda twojej młodości na tego chłopaka, u mnie miałby juz minus -100pkt i dożywotnią banicję :(

Gość Ninkaddd
A jak się oburzyłam że tak zrobił to powiedział "nie byliśmy razem" ogółem to ciężko to było od niego wyciągnąć bo twierdził że nieważne co robił gdy się rozstalismy bo przecież nie byliśmy razem. A gdy zapytałam czy jakbym ja tak zrobiła to czy byłaby szansa na powrót to powiedzial że nie... No właśnie.

Depeche a niby po co miałabym przedstawiać go w jeszcze gorszym świetle? Mówię tylko jaki jest a nic, to taka kobieca przypadlosc.

Gość Ninkaddd
Wiecie dziewczyny mi to się już nawet płakać nie chce. On tam bawi się w najlepsze a mnie tu chuj strzela. Może on teraz tańczy z jakąś klientka albo co innego robi a ja tu swiruje, niewiele brakuje i trafie przez niego do czubkow :-/

Gość po pierwszej juz
Ninkaddd Jesteś jebnięta. Depeche15 Szacun dla ciebie :)

Gość Ninkaddd
Jebnieta to ty musisz być skoro oceniasz mnie a nawet nie znasz.

Gość dsvavdawer
kiedys tez tak świrowałąm, mowie ci wyluzuj i zerwij z nim.... chociaz kontakt na 2 tyg i nie odzywaj sie nie dzwoń nie pisz, nabierzesz dystansu

Gość wiem co czujesz....ale
nie jest mi Cie ani troche żal bo masz to na wlasne zyczenie... Tez sie spotykalam z takim pacjentem....tu mi gadal ze chce ze mna byc...ze on by chcial zalozyc rodzine i dzieci miec.... tak i inne kity tez mi wciskał a ja byłam młoda i głupia i chłonęłam wszystko jak gąbka... do czasu... powychodzily rozne rzeczy...zaczelam miec watpliwosci... potem to juz nei kłamał i odstawił mi taki oto numer... Był ze mna umowiony na wieczór....ale zadzwonił i powiedział ze sie nie spotkamy bo on idzie z kolesiami na piwo... bylam zła bo juz sie przyszykowałam na tą randke....ale spokojnie powiedzialam ok... zabrałam sie za swoje sprawy zeby zapomniec ze mnie wystawił.... około polnocy najpierw jeden sms-nie odpisałam potem kolejny a na koniec koło 1 telefon... i Gadka ze jest z kolegami w klubie obok mojego domu i zebym przyszła bo jemu sie nudzi bo zadnych "fajnych dup nie ma"...zagotowalam sie w srodku ale powiedzialam tylko jedno zdanie NIE MOGE oczywiscie zapytał dlaczego wiec odpowiedzialam BO JEM ŚLEDZIA.... wyobraźcie sobie ze on przez kolejne tygodnie zastanawial sie co to znaczy i wyrzucał mi ze nie przyszlam i wyleciałam z tym sledzien (on wtedy miał 23 lata a ja 19 i naprawde jadłam w nocy sledzia)...jakos krótko po tym pozegnalismy sie na dobre... takze po co sie meczyc z takim kretynem?? lepiej sobie odblokowac droge i poczekac na kogos wartosciowego (ja tak zrobilam i zyskalam podwojnie-fajnego faceta i świety spokój)

Gość po pierwszej juz
jak już to moge być tylko jębnięty :P i pomyśleć że takich jak ty są miliony, pierdolnietych idiotek wkręcacących se własne fazy i próbujących sie mścicć na bogu ducha winnym kolesiu jakbym miał kamienia to bym chyba zajebał te wszystkie miliony :P:P

po pierwszej juz- chyba kamień...

i nie jakbym tylko gdybym...

Gość misiowata misia
brawo dziewczyno, żałuję że tak nie zrobiłam w pore. troche nawalilam ale teraz jest dobrze i jak tylko cos zacznie szwankować to chociażby było mi szkoda to dla szacunku do własnej osoby zerwe z nim, bo potem to pewnie i tak nie wypala i zostaje tylko wstyd......

Gość Ninkaddd
Owszem, może i mam to na właśnie życzenie :-/ ale ciężko się rozstać z kimś kogo się kocha. Hmm a na miejscu tego "jebnietego jak juz" to bym takich odważnych słów nie pisała :-P mianowicie o tym że wszystkie byś kamieniem rozjebal bo nie wiem czy wiesz ale na jednego mężczyznę przypadają dwie kobiety... Także jesteś w tej gorszej sytuacji :-P

Gość po pierwszej juz
Czyli na twojego chłopa przypadają dwie kobiety, jak mi przykro :P

Gość Ninkaddd
Owszem , przypadają na niego dwie kobiety, ale mam nadzieję że to ja jestem ta właściwą , chociaż czasami w to wątpię...

Gość po pierwszej juz
nie, ta druga jest tą właściwa :P ty tylko jak ta pierwsza czasu nie ma :P

Gość Ninkaddd
Powiem krótko : Lepszy rydz niż nic :-P

to nie milosc to przyzwyczajnie.... wiem co mowie... mimo wszystko na poczatku to nawet jest troche ciężko ale potem jaka ulga;d... po pierwszej ma racje...na Twojego przypadają 2 baby wiec im go zostaw...niech unieszczesliwi kogos innego (moze przy okazji jakiegos syfa zlapie?) a Ty powinnas byc szczesliwa z kims kto uznaje tylko monogamię P.s. a tak w ogole jak on taki asior jest to Ty sie dziewczyno zastanów bo Cie zarazi HIV-em, kłykcinami konczystymi, kiłą.... wirusem HPV powodujacym raka szyjki macicy albo jakims innym świnstwem... i to naprawde jest argument bo ja to bym sie brzydzila życ z kims takimi (bo sorry ale on obrzydliwy jest z jakas panną poznaną na dyskotece pijaną do auta....pomijam ze sex na bank bez zabezpieczenia i w najlepszym razie to tylko by dzieciaka sobie zrobil ale te wszystkie choroby....do tego brak wody... zreszt potem co? wrocilby do Ciebie i za przeproszeniem posuwał Ciebie po tym jak posuwał inną i nawet prysznica by nie wziął bleeee.... z drugiej strony jakby wam sie zdarzyla wpadka to były bliznieta z tego samego ojca a roznych matek)

Gość po pierwszej juz
Rydz? a nie wiem jak ta choroba grzybicza sie nazywa która ci chłopak zapoda od tej drugiej :P

on jej da rzęsistka pochwowego .....jak tą nadzieje, której przypisują kolor zielony... I bedzie jak w piosence czarno czarnych Makreli Smak To Miłości Znak....

Gość Ninkaddd
Przed rozpoczęciem współżycia kazałam mu się zbadać, wszystko ok. No a odkad to robimy to podobno z żadna nie ten... No ciekawe. A ty "jebniety jak juz" nie bądź taki do przodu bo Ci tylu zabraknie :-P

zapomniałaś dodac było... było ok.... teraz jak jest nie wiesz.... sama mówiłaś ze jemu nie mozna ufac.....wiec dlaczego w tej kwestii tak bezgranicznie ufasz? to,ze tym razem jemu nie stanął to nie znaczy,ze poprzednim też tak było....i że nastepnym tak będzie... P.s. Akurat badania na HPV powodującego u kobiet raka szyjki macicy to on sobie nie zrobil.... badanie jest bardzo drogie i trudne do wykonania...najczescie o HPV dowiaduje sie kobieta u ktorej jest stan przed nowtoworowy lub juz sie rozwinął nowotwór...(pobierają wycinki z szyjki macicy do badania histopatologicznego) druga metoda to badanie na obecnosc DNA wirusa (ale odmian HPV sa setki jesli nie tysiace...kilka jest bardzo onkogennych i najczesciej spotykanych i to na nie sprawdzają -a takie badanie jest bardzo drogie i bardzo dlugo czeka sie na wyniki) i nie jest to badanie profilkatycznie wykonywane... mało tego faceci sobie z tym mogą życ spokojnie (tylko u 1% nosicieli powoduje raka)...natomiast dla kobiet jest to bardzo niebezpieczne bo mozesz sobie z tym zyc(byc nosicielka) i nie znasz dnia ani godziny i moze pojawic sie nowtwor....

Gość Ninkaddd
Wiesz co teraz to mnie przestraszyłas tymi chorobami :-/ masz rację, mógł mnie czymś zarazić. Najlepiej jak się przebadam. Ok spadam spać, jutro napisze jak to się potoczyło. Dobranoc :-*