Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Princessa_91

Jak schudnac 15 kilogramow? Razem napewno damy rade!!!

Polecane posty

Gość Princessa_91

Witam moje drogie,no i drodzy tez oczywiscie. O ile jakis facet chcialby sie odchudzac... Wiec tak. Na imie mi Tola. Mam 19 lat. 172 cm wzrostu i... waze 86 kilogramow.... TAK. to jest moj problem. Najwiekszy jaki mam. Nie umiem sie wcisnac w dzinsy ktore mi sie podobaja,w fajne sukienki,seksowne bluzeczki,kocham sie w ciemnosciach ^^ , i panicznie boje sie ubrac seksowna bielizne dla chlopaka. I co? Musze schudnac 15 kilo. To i tak malo...ale co mam zrobic. Dwa lata temu wazylam 72 kilogramy i wygladalam tak : http://yfrog.com/0i8f4aeade37j A teraz...wygladam strasznie. Nie jestem opalona bo mi sie nie chce opalac,nie maluje sie,nie ubieram seksownych ciuchow,nie ukladam wlosow... KOCHANE MOJE POMOZCIE MI! Pomozmy sobie nawzajem. DAMY RADE ! Kto sie przylacza?

Gość rowerek stacjonanrny

ja tam nie muszę się odchudzać mierze 164 i ważę 50 kg,ale ważyłam 60 kg też się kiedyś odchudzałam.Najlepsze na odchudzanie to :codzienne ćwiczenia 2 godzinny ,dobrze dobrana dieta i dużo ruchu.Życzę powodzenia w odchudzaniu się :)

cztery regularne posilki co 4 godziny,ostatni o 19. Woda mineralna 1.5l dziennie. Ograniczyc cukier,w kazdej postaci,zmniejszyc porcje posiłkow Jesc warzywa.Troche cwiczen i dasz rade.Powodzenia 🖐️

Gość corvettaj
ja sie przylaczam 171cm - ok 75kg po ciazy przytylam 30kg, troche schudlam, ale musze zrzucic 15kg do maja.taki mam zaklad z mezem. ponoc ocet jablkowy jest dobry.

Gość Princessa_91
Ale ja niestety musze... Pomozcie cos. Dziewczyny. My troszke grubsze tez chcemy schudnac i byc sexy. Chociaz dla siebie. Chcemy ubrac fajne dzinsy,fajny stroj kapielowy,i dobrze wygladac nago przed lustrem... Moze jednak ktos?

Gość Princessa_91
Ja wazne cale 10 kilo wiecej od ciebie przy podobnym wzroscie. Wyobraz sobie jak musze byc zalamana... :(

Gość dvzfbvdfgbxfgb
dziewczyny, trzymam za Was kciuki, napewno uda Wam sie ! sama schudlam 14 kg, kosztowalo to troche wyrzeczen, ale bylo warto !

Gość Princessa_91
Jak to zrobilas????????

Gość Princessa_91
To po co tu wchodzisz i piszesz? Niepodoba sie?? To WYPIER*A*AJ!

Gość Princessa_91
Przepraszam. Nie Ty wiewioreczko:*

Gość irmina1919
czesc dziewczyny ja tez mam ten problem. mam 19 lat. 167cm i waze 80 kg. chce schudnąc 15 kg do lata

Gość jak nie staraczki to teraz
kurwa pomorek z otyłymi !! Na diety wypier papier.Tam was za rączke potrzymają

Gość Princessa_91
Ty wyżej zamilcz i WYPIERDALAJ bo jak ci z cyca jebnę albo z dupy strzelę to już się nie podniesiesz 😡

Gość Princessa_91
Poprostu zal. Podszywacze sa takimi idiotami. Ahh. Ludzie. Jestescie POJE..BANI. Jesli nie macie nic madrego do powiedzenia po h tutaj wchodzicie i zasmieciacie forum? Zamykam to. Ja juz tu nie wchodze.