Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24lata i 9 miesiecy

gadam z pewnym kolesiem z sympatii od tygodnia i..

Polecane posty

Gość 24lata i 9 miesiecy

on ma 26 lat, ja sama go zaczepiłam, gadalismy pare razy, jaks mimo to ze krótko go znam rozmaiawamy bardzo szczerze, wiemy gdzie mieszkamy , rozmawiamy o wszystkim, on rok temu rozstał sie zlaska z która był 8 lat i mieli brac slub, przez rok nie spotykał sie z nikim, no i nie wiedzac czemu napalilismy sie na siebie, w tym tyg spotkanie, widze ze on i ja mamy spore oczekiwania co do naszego spotkania, widziałam sporo jego fotek z 30;) on nigdy nie miał z nikim kontaktów netowych wiec w sumie nie dziwie sie ze z troche sie wkrecił ja z to moze sie z nikim nie spotkałam z neta, ale mam dosc znaczne doswiadczenie w kontaktach i wiem ze mozna sie zauroczyc;) i pomimo ze sie przejchałam na jednej znajmoscie ilus tam miesiecznej, to jakos mimo paru rozmów z nim mam jakies ciepłe odczucia

i pomimo ze sie przejchałam na jednej znajmoscie ilus tam miesiecznej czyli niczego się nie nauczyłaś panienko...a jak łatwo możesz się zauroczyć w literkach , zdjęciach czy głosie..? :)

Gość 24lata i 9 miesiecy
wiem ciagle mu to mówie ze nie mozemy sobie wkrcac roznych sytuacji ale wiem moze głupio to mówic po paru zdaniach ale to naprawde normalny koles, jak nie wyjdzie to fajnie bedzie miec takiego przyjaciela;) bo to naprawde normalny facet!!

coś podejrzanie dyzo na tych sympatiach "facetów po przejściach". Jak to czytałem to miałem coś w rodzaju deja vu... Radzę zachować ostrożność.

Gość 24lata i 9 miesiecy
ale on nie ma zadnych opisów ani ja ani on nie gadamy z nikim innym, on bo nikt nie odpisał na jego wiadomosci ....a ja bo jaos pomimo 120 jakos niemam ochoty bo gadam tylko znim

Nie masz nic do stracenia,a moze sie wlasnie uda??? tego niewiesz,wszystko zalwzy od was podczas spotkania,ja na tym wlasnie portalu poznalam mojego kochaego i wspanialego ksiecia z bajki.

Gość 24lata i 9 miesiecy
długo gadaliscie własciwie głównie aktywowałam konto zeby z nim popisac jakos tak mi przypadł do gustu

Gość daj mu sie i juz....

Gość 24lata i 9 miesiecyO

ja naprawde go lubie chyba oboje myslimy ze bedzie z tego cos powaznego

Gość prawde powiem
mam nadzieje, ze Cie kopnie w dupsko Kapusto!!!

spadaj kurde jak nie wyjdzie nam to troche szkoda bedzie bo czujemy pozytywne fliudy