Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ktory fluid najlepszy? cena nie gra roli

Polecane posty

chodzi mi o taki, ktorego nie widac na twarzy, wyglada naturalnie, gladko, cieniutko.......jaka marka? cena? itp. Prosze o opinie :)

każdy wybierze najlepszy dla siebie i Ty sie az tak bardzo kierować tym nie możesz. musisz sie przekonac sama na swojej twarzy. Dla mnie osobiście najlepszy jest true match z Loreala, płace różnie, ale tak ok 60 zł.

naturalnie wygląda ten fluid które jest idealnie dobrany do kolorytu naszej cery i jest dobrze rozprowadzony. Całkiem niedawno jadąc autobusem widziałam kobiete niby elegancka a na twarzy miała położony o wiele zaciemny fluid:( i prawie jakby wcale nie rozprowadzony:( zacieki bo bokach, przy czole itp. masakra:( czy ludzie sie nie widzą;(

Gość vbbvbbvbvbvbvbvbvbv
Da mnie najlepszy jest Dream Matte Mousse firmy Maybelline, u mnie odcień SAND (chyba 030)

Gość vbbvbbvbvbvbvbvbvbv
Cena 30-40 zł

prZerobiłam juz chyba wszystkie...najlepszy dla mnie jest z clinique japka wyglada naturalnie nie robi z buzi maski ,nie jest tani 30ml chyba 120 zł

zdecydowanie TRUE MATCH Loreal!!!!!! cera jest super gładka, kryje bez maski! efekt naturalny.sprawdza sie idealnie do cery mieszanej czy tłustej z zaskórnikami. cera jest po prostu idealna. do tego dostałam w prezencie jak kupowałam fluid - puder prasowany w tym samym odcieniu, który normalnie kosztuje ok.55zł i dodatkowo matowi skórę po nałożeniu fluidu. po prostu idealnie!! swietnie sie uzupełniają.

Gość krucafuks
True Match L'Oreala, Sekond Skin Max Factor, Matte Musse tez da rade. Zaczasc trzeba od dobrego odcienia- testuj w swietle dziennym - popros o probki w drogerii, albo pacnij sobie troche na reke i wyjdz ze sklepu testowac na nieumalowanej buzi. Do kompletu dokup peeling enzymatyczny i maseczke peel off- delikatnie, ale skutecznie usuna zrogowacialy naskorek, na ktorym podklad lubi sie osadzac.

Gość trjurtjtye
jest bardzo duzo dobrych fluidow, bardzo. musisz sobie dobra sama taki jaki bedzie ci pasowal. najwazniejszy to kolor.

Dziewczyny, dziekuje za opinie :) Nie napisalam, ze cere mam raczej sucha i blada. Nigdy nie uzywalam fluidow, zawsze puder w kamieniu i ladnie wygladal, ale jakos pragne odmiany, stad prosze o opinie, bo jestem zielona w tym temacie.... Widze, ze na razie przewaza True match Loreal .... uzywajac codziennie, na ile Wam wystarcza ?

aaaaaa no i najwazniejsza sprawa, rozumiem, ze do bladej cery wybieram kolor naturalny ? podpowiedzcie cos, zebym nie wygladala jak clown :o

Gość eafhbrtrtwhrt
prawda ejst taka, ze wikszosc fluidow ma eznadziejna palete odcieni i te teoretycznie najjasniejsze sa ciemne i zolte, zawsze musze sie nameczyc jak chce zmienic fluid i znalezc taki jasny ktory mi pasuje. polecam ci rozcierani probki na rece od strony wewnetrznej kolo nadgarstka, kolor ma byc mniej wiecej podobny

True Match wystarcza mi na min 4 miesiące codziennego stosowania. konsystencja jest dość płynna. poza tym jak bedziesz nakładać to nie rób wielkiego piega na policzku i dopiero wtedy rozsmarowuj, bo bedzie niejednolicie. zrób kilka niewielkich piegów na każdej partii twarzy, nie zapominając o linii żuchwy pod uchem. nałóż też na powieki. fluid ten fajnie też maskuje cienie pod oczami. ale nie nakładaj dużo :)

koliberek, bardzo Ci dziekuje, dalas mi niezwykle cenne wskazowki, jestem Ci bardzo wdzieczna :) pozdrawiam

koliberek a w ktorej sieci drogerii kupowalas,ze jeszcze dostalas puder prasowany ? :)

Gość skoncentrowana siła
dermablend vichy :D polecam z czystym sumieniem :D

skoncentrowana a jaki odcien mi polecisz? rozumiem,ze do kupienia w aptekach, tak?

Diorskin Forever (Diora oczywiscie ;) ) , ale jaka u nas cena to nie wiem. Ja place 42 euro. Jest trwaly, ladnie kryjacy, wyglada naturalnie, nie zapycha porow i ogolnie dla mnie najlepszy (uzywam z kompaktem "Forever" i dla mnie oba idealne)

Ja uwazam, ze Dermablend jest potwornie ciezki, ale tak jak pisalyscie wczesniej, to sprawa indywidualna komu jaki fluid pasuje. Dodam jeszcze, ze Forever ma bardzo duza game kolorow i naprawde ladnym odcieniach dla kazdego typu cery.

dostałam w Super Pharmie ten puder. to było przed świetami, teraz juz pewnie ta promocja sie skończyła. Dermablend jest dobrze kryjący ale ciężki. zdecydowanie wole Loreala a fluidów to przeszłam ogromny wybór. :) ten nie zatyka porów.od innych mi pryszcze wyskakiwały. naprawde polecam Loreala 🌼 A żebys nie była taka blada to up sobie delikatny róż w kamieniu Maybelline odcień 57 Peach. pasuje do każdego typu urody choć ma kolor lekko pomarańczowy ale wygląda naturalnie. nie przesadzisz z nim bo jest taki delikatny.skóra wygląda zdrowo.tez go stosuje od lat.🌼 :)

Ja byłam również zadowolona z fluidów Manhattanu. Za przystępną cenę uzyskałam naprawdę dobry efekt. Teraz czytałam o nowym fluidzie Lirene http://www.dourody.pl/Lirene_Natural_Look_2_w_1_fluid_baza_Aksamitna_Gladkosc.html Posiada jednocześnie bazę, dzięki której cera podobno jest niesamowicie gładka-ciekawe jak jest w rzeczywistości ;)

Gość cdytugihoj
bourjois

Ale który Bourjouis? ostatnio widziałam w drogerii fluidy Bourjouis z chlorofilem, zastanawiałam się nad zakupem....

Gość ankakkk
Diorskin albo Guerlain Divinora - po nich do Loreali w życiu nie wrócę :)

Gość gość
Ja uzywam i polecam podkład od Repechage. I mają na niego promocje , ale tylko jeszcze dziś. Normalnie placę za niego 119 a teraz jest za 89.

Gość gość
Ja zamawiam L'Oreal True Match z abckosmetyczne.pl. Bardzo trwały i ładny.

Gość gość
Nawilżający Kwiatowy HB, czyli Hildegard Braukmann. Koło 50 zł, czyli całkiem normalnie, ale przede wszystkim trzeba zwrócić uwagę na to, że to przynosi całkiem fajne, momentami nawet zaskakujące efekty. W moim przypadku cera totalnie inna, z naturalnie wyglądającą opalenizną - zdecydowanie polecam.

Gość GrązynkaKod
Ja mam od Bielendy Linie fludów COVER, MATT i LIFT są po prostu świetne najlepsze jakie miałam i wcale nie takie drogie, warto zobaczyć na sobie.