Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ktory fluid najlepszy? cena nie gra roli

Polecane posty

Gość gość
u mnie sprawdza sie dr irena eris ale stosuje także od czasu do czasu tańsze np z ingrid bo dobrze kryje, obowiązkowo pod podkład baza roswietlająca z bielendy (perłowa)

Gość juliarys
Może spróbuj podkładu kryjącego z Annabelle Minerals? Bardzo ładnie wygląda na twarzy i utrzymuje się cały dzień.

Gość gość
W poszukiwaniu odpowiedniego dla siebie podkładu zaczęłam testować ostatnio matujący podkład Christian Laurent i pierwsze wrażenia są dobre. Oby tak dalej to wyglądało i z czasem się jakieś podrażnienia czy alergie nie pojawiły. Technicznie też jest okej, szybko można podkład rozprowadzić, równomiernie się układa.

Gość gość
gość dziś Ściero spamerska to jest zwykłe Eveline pod inną nazwą - ten sam szajs co eveline oryginalne, tylko w innym opakowaniu i 3 razy droższe. Im się na serio wydaje, że zatrudnią takiego spamerskiego śmiecia, zmienią słoiczek i dvrni ludzie to kupią????

Gość gość
Ja potrzebowałam czegoś co nie obciąży mi cery i ją przy okazji nawilży. Mam taki z Bielendy, to chyba nowość Make-up akademie Lift - nawilża i ujędrnia buźkę :)