łyżeczka 0 Napisano Styczeń 17, 2010 witam, być może jestem w bardzo wczesnej ciąży (1 tydzień). Od dłuższego czasu miałam problemy z krtanią i tchawicą, długie i wielokrotne leczenie zapaleń antybiotykami..itd. Teraz jestem zdrowa i jako wzmocnienie laryngolog przepisała mi inhalacje i jonoforezę krtani (10 zabiegów). Mam zacząć w poniedziałek. Czy jonoforeza na krtań może mieć jakiś szkodliwy wpływ na moją (być może? :) ) ciążę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyżeczka 0 Napisano Styczeń 17, 2010 hmm, nikt nic nie wie....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyżeczka 0 Napisano Styczeń 17, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fizjoterapeutka Napisano Styczeń 17, 2010 Witam. na studiach mówili nam że w ciąży nie powinno się wykonywać większości zabiegów, natomiast w książce nie znalazłam informacji że jest to przeciwwskazane. Ja osobiście u kobiet w ciąży nie wykonuję zabiegów i zawsze odsyłam po poradę do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyżeczka 0 Napisano Styczeń 18, 2010 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach