Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełdommm

Muszę pocalować go pierwsza

Polecane posty

Gość pełdommm

potem już on przejmuje inicjatywe, ale ja pierwsza muszę go zawsze pocalowac, bo on sie wstydzi i nie moze wyczuc momentu - tak mi mowi :O trwa to juz pare tygdoni, niby para jestesmy ale tez chcialabym zeby on wychodzil z taka inicjatywa. kolejny raz sobie obiecuje ze teraz nie zrobie tego kroku, a potem widzimy sie i on tylko powie "czesc" i nic. zero calusow :O

Gość całośliwy abstynent
Ja jestem chłopkaiem i nie wiem czy mogę całować dziewczynę, a muż trafię na złymomemnt, albo Ona nie będzie chciała... to naprawdę stresujące

Moj przed pierwszym pocalunkiem si obawial, ze trafi w niewlasciwy sposob... A teraz to juz wszystko ok:) Nie ma reguly kto zaczyna i w jakim momencie:)

wydaje mi sie że jesteś dla niego ważna, pewnie się troche stresuje czy nie zrobi czegoś na co nie masz ochoty:) może poprostu powiedz mu szczerze np że czekasz aż Ci sam da buzi, którego tak bardzo pragniesz. Chłopak w końcu się z Tobą "oswoi" i może przełamie. takie moje zdanie. Początki bywają trudne:)

Wydaję mi się że to on powinien być pierwszy i może poprostu się wstydzi lub coś w tym stylu. Możesz mu jakoś delikatnie zasugerować, że może Cie pocałować przez pokazanie jakiegoś filmu lub czegoś takiego. W sieci jest dużo informacji na ten temat. Np. tu masz krótki film instruktażowy: http://www.istnienia.pl/stt5

Gość dsfdsfdsfs
kużwa, dzieci znów mają wielkie problemy ;)

Gość pełdommm
no to pewnie zaskocze tutaj niektorych bo mamy po 25 lat!!! oboje po zwiazkach. nie wiem jak zachowywal sie w stosunku do swoich bylych dziewczyn, jeszcze o to nie pytalam. ale no ludzie! pare tygodni razem a on dalej sie wstydzi pocalowac mnie? czasem jak chce mu zrobic na zlosc to nie inicjuje nic caly wieczor, ale potem sama nie wytrzymuje i wychodze z inicjatywa, a on wtedy mowi, ze czekal na to caly wieczor :O sam nie moze zaczac? nie wiem, zaczynam go odbierac inaczej. jeszcze do seksu nie doszlo, ale jak przy pocalunkach sie krepuje co bedzie potem?

moja pierwsza dziewczyna też pocałowała mnie jako pierwsza:) ja byłem zbyt zestresowany, żeby się przemóc i zrobić ten odważny wtedy dla mnie ruch

a ja z moim na poczatku obgadalam cala sprawe bo on mi powiedzial ze nie wie czy sie odwazy:D Nio to ja go pocalowalam pierwszy raz... A on jakos nic dalej nie inicjowal, takze znow sie go zapytalam dlaczego nie pocaluje mnie pierwszy, pogadalm z nim i sie przemogl:) Teraz to on czesciej zaczyna:D

może to dziwne, ale kiedy mężczyźnie zależy często boi się pocałować:)

Gość pełdommm
ok, zalezy mu, ale chyba widzi ze mi rowniez zalezy wiec nie ma sie czego obawiac juz czy wstydzic :O

Gość moj ma to samo..
:S

Gość moj tez tak ma
pierwszy pocalunek jak zainicjowalam. mowi mi piekne rzeczy. jestesmy sami, a on zaczyna mowic jaka jestem wyjatkowa, cudowna i w ogole. ale pocalunkow nie inicjuje. taka chwila i ma sie przeciez wtedy ochote kogos pocalowac. a to zawsze ja musze wyjsc z inicjatywa jakby on si ciagle bal :O

Gość tez tak mammmmmmmmm
a jestesmy malzenstwem :O

Gość Jestem gotów jak nigdy
pełdommm a wiesz dlaczego boi sie pocalowac ? Bo jestes jego pierwsza dizewczyna spytaj oto go w oczy i zobacz reakcje bedizesz miala wszystko jasne :)