Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usa to oszuści

Wiecie że Amerykanie nigdy nie byli na Kziężycu?

Polecane posty

Gość usa to oszuści

nakręcili sceny "lądowania" w specjalnym studio co juz dawno zostało zdmaskowane ale jest to tak gruby przekręt że mało kto w to wierzy (podobnie jak mało kto wierzy że 11 września to była wewnętrzna robota choc silnik boeninga waży kilka ton i jest wielkosci ciężarówki, a mimo to "wyparowa" przed Pentagonem) W 1969 roku na Ziemi na pewno nie było technologii aby wysłać ludzi na Księżyc i aby oni stamtąd powrócili, takiej technologii nie ma nawet dziś! :D

Gość Wolvfram
coś podobnego , i te szczury uciekające w tym studio telewizyjnym też nie pochodziły z Księżyca ? Rosjanie jakoś nie protestują :)

Gość ta teoria ma pewne wady
acz jest całkiem wiarygodna i nawet dorzeczna, to przeszkadza mi fakt, że jej autor wierzy również w lobby żydowskie.

Gość Wolvfram
Obama to nawet pokojową nagrodę Nobla otrzymał za całokształt a naszego Papieża to nikt nie lubił :(

Gość czyjego papieża
mojego czy Twojego, dlaczego uważasz że mamy wspólnego?

Gość Wolvfram
do Twojego Cadyka nic nie mam :)

Gość barbarellaa
Wolvfram Obama to nawet pokojową nagrodę Nobla otrzymał za całokształt a naszego Papieża to nikt nie lubił Obama tego nobla dostał prewencyjnie, nie widzisz, że ameryce potrzebna jest kolejna wojna żeby ruszyć zadłuzona po pięty gospodarkę? A głupio tak wywoływac wojne w iranie np. tuz po otrzymaniu nobla pokojowego...:classic_cool:

Gość taksobie mysle____
nie wiedzialam ze amerykanie to tacy oszukancy :(

Gość barbarellaa
a mimo to "wyparowa" przed Pentagonem) nie bardzo wiem o co chodzi, przed jakim pentagonem, 11 wrzesnia i pentagon?

Gość aldona z pękniętego kondoma...
Amerykanie ukradli ziemie Idianom i teraz nazywają ja swoją ojczyznom:) Oooo sej ken ju si taralalalala Obama!

Gość ****gwiazdeczka
;):D wszystkim cafeterianom tego tematu gorąco pozdrawiam i ślę buziaczki ;) 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 ;) :D:D:D

Gość taksobie mysle____
ciekawe dlaczego tak goraco nas pozdrawiasz ? :) mimo wszystko serdecznie dziekuje ❤️