Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Luszka

Pomóżcie mi, proszę...

Polecane posty

Gość Luszka

Witam. Postaram się bardzo streścić moja historię. Zaczne moze od okolo 2 lat wstecz. Dwoch ginekologow po oglednych badaniach stwierdzilo u mnie PCO. Leczylam sie m.in.Bromergonem jakies 7 m-cy i nic. Zrezygnowalam z nich. Troche sie zalamalam i zapomnialam o temacie. Pozniej zaczely mi sie jeszcze bardziej niz wczesniej spozniac miesiaczki. (raz na 2-3 m-ce np.), znow poszlam po pomoc, do kolejnego specjalisty. Potepil poprzednich, stwierdzil,ze po tamtych badaniach, ktore mi zlecali, nie mozna stwierdzic PCO oraz ze on tego nie sprawdzi, dopoki nie wylecze prawego jajnika, ktory jest tak wieki,ze ledwo sie we mnie miesci [fakt, okropnie cierpialam z bolu, nie moglam siedziec etc.]. Dostalam na 3 m-ce hormony. Wszystko mi przeszlo, dobrze sie czulam. 6 pazdziernika dostalam ostatnie wywolane krwawienie, pozniej [ o dziwo ! regularnie] 8 grudnia dostalam juz naturalną miesiaczkę (trwala ok. 6 dni, ale byla skąpa...). Bylam pewna,ze to koniec klopotow. Zalozylam,ze max.10 stycznia bede znow miala @, ale nie mam do dzisiejszego dnia. Pobolewa mnie brzuch [tak ciągnie], piersi wydaja sie wieksze i tez momentami bola (ale nie sutki ,jak do do tej pory przed @, tylko tak jakby w srodu bola), przez kilka dni wiecej spalam, ale to minelo, nie mam podwyzszonej temp., caly czas 36,7 , boli mnie glowa. Miewalam juz takie objawy ,gdy leczylam sie na domniemane PCO i spoznialy mi sie miesiaczki, wiec raczej wykluczam ciaze. Od dwóch dni mocno boli mnie podbrzusze (troche inaczej niz na miesiaczke), a przede wszystkim to odczuwam prawy jajnik, ale to nie czas na jajeczkowanie, tylko juz dawno czas na @. Co sie moze ze mna dziac? Znow jakies problemy? Przeciez tak ladnie, na czas dostalam ostatnia miesiaczke:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować