Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

czym można zaimponować chłopakowi?

Polecane posty

piękną twarzą,dużymi jędrnymi piersiami,kształtnym tyłkiem,smukłymi nogami itp...

Gość marcincin
zaimponowac..zalezy pewnie jakiemu chlopakowi. Mnie ostatnio zaimponowala kolezanka opowiadajaca o swoim hobby - nurkowanie pod lodem. :) Ale jesli pytasz tak na prawde o to jak go soba zainteresowac, uwiesc, nie wiem.. trzebaby odpowiedzi od kogos kto ma serce, ja mam chyba tylko rozum

no o.k a wypada np. uśmiechnąć sie do chłopaka który stoi i patrzy na mnie? tu już nie chodzi mi o imponowanie ale o taki gest,który zachęci go żeby zagadał do mnie

Gość a móóój k
możesz zaimponować dobrocią, np. będąc wolontariuszką, albo opiekując się zwierzątkami. mojemu koledze imponują: -ambicja -samodzielność -umiejętność ładnego ubrania się (modnie, elegancko, z klasą) -inteligencja -poczucie humoru -błyskotliwość -zaradność -spontaniczność -dobra samoorganizacja -kształcenie się na dobrej uczelni, na dobrym/prestiżowym kierunku -kobiecość -styl i klasa przede wszystkim(nie upijanie się, nie przeklinanie itd.)

Gość marcincin
jesli chodzi Ci o poznanie kogos zupelnei na ulicy, to nie wielu jest smialych gosci ktorzy podejda do Ciebie i powiedza"Hej, pdobasz mi sie chcialbym Cie poznac. Moze kawa?" Podejdz sama, inaczej mozesz czekac cale zycie na to..

Gość Kocham Mocno
w dzisiejszych czasach nietypowe imponować komuś dobrocią... :)

Gość
inteligencją, zasadami, profesjonalizmem :D

marcin dzięki wiele fajnych wypowiedzi tutaj znalazałam. Jednak nie potrafię podejśc pierwsza do chłopaka z tego samego osiedla, co mogłabym powiedzieć? cześć fajna pogoda?

Gość Richard Alpert
Hmmm. Mi byś zaimponowała gdybyś była, naturalną blondynką, lub brunetką, około 160cm z filigranowym ciałem, ale z wydatnymi piersiami i ładnym tyłeczkiem. Byłabyś inteligentna, dbająca o siebie, uprawiała fitness lubiała jak ja sporty ekstremalne(nurkowanie, narty, spadochroniarstwo i wspinaczke) i akceptowała to że mam bzika na punkcie akwarystyki i wędkarstwa. Dobrze by było żebyś była artystką np malarką. Lubiła taniec, była wierna bezpruderyjna jeśli chodzi o seks i otwarta na eksperymentowanie w łóżku. Taką do tańca i różańca:) Wtedy bym Cie nie wypuścił i nikomu nie oddał, pomagał i wspierał we wszystkim, do grobowej deski. Taki jest mój ideał. Spotykałem się z kilkunastoma dziewczynami i co najwyżej miały z cztery cechy :O

Richart mam 160cm, jestem brunetką, dbam o siebie, uwielbiam sport, uwielbiam jogę, jazdę na snowboardzie, mówią mi że jestem inteligentna i akceptuję to że facet ma swoja pasję, bo własnie tacy mi imponują. Jeśli kogoś kocham i czuję się przy nim bezpieczna to w łózku nie mam zahamowań seksualnych. I co z tego jak i tam nie mam faceta.

Gość Richard Alpert
A ładna jesteś?? Przepraszam za takie pytanie, ale wiesz jacy są faceci?

Gość Richard Alpert
Może spróbuj zrobić pierwszy krok, bo niektórzy faceci są nieśmiali....

Nie wiem czy jestem ładna. Inni mówią mi że tak, czasami podobam się sobie a czasmi nie. Według mnie nie ma brzydkich kobiet tylko są kobiety niezadbane.

Gość Richard Alpert
Wiesz musisz szukać gdzie to tylko możliwe jest zima to może jakiegoś snowboardziste, albo łyżwiarza:P Metoda prób i błedów bynajmniej ja tak robie... Ale znowu cóż z tego że było ich kilkanaście, jak żadna nie jest dobrym materiałem na żone:( Chyba zostane wiecznym kawalerem i podstarzałym lovelasem:(

o.k wiem że niektórzy faceci są niesmiali, chociaż nie rozumiem tego, bo wam wypada podejść zagadać,umówić się,macie to w genach.zdibywanie. A ja co mogę?podejde do chłopaka który podoba mi się i mieszka na moim osiedlu i powiem "cześć ładna pogoda?"

och nawet tak nie myśl. Może masz zbyt wygórowane wymagania? Jesli mogę zapytać ,ile masz lat?????

Gość Richard Alpert
Mam 23 i pół

przepraszam że nie odpisuje ale mam problemy z internetem. Masz 23 lata i martwisz się że będziesz sam? nie przejmuj się , nie mysl o tym tylko szukaj i szukaj. na 1000% znajdziesz dzewczynę która będzie odpowiadała Twojemu ideałowi.

Gość Richard Alpert
Okaże się:) Dziękuje i również życze powodzenia:) Pozdrawiam 😘

Gość napiękniejsza dziewczyna
sexem oczywiście a jeżeli nie to zgrabnym tyłeczkiem i dużymi pulchniutkimi cyceczkami <3 <3 <3

Gość gość
Kto ci naopowiadał, że faceci mają niby w genach zdobywanie? Ja nie mam i mnóstwo moich kumpli też nie i nie mamy takiego żadnego obowiązku. Dziewczyny są wygodnickie mówiąc o tym rzekomym zdobywaniu, bo korona im by z głowy spadła, jak same by wykazały czasem inicjatywę. Więc wymyślają te bzdety od zdobywaniu.

Gość Alunia221
1. Trzeba być sobą , bo dana osoba lubi cie taką jaką jesteś , wkońcu takim cię poznał. 2. Nie liczy się wygląd tylko osobowość, załóżmy że znasz osobę ładną wizualnie ale "brzydką" w osobowości . Nie chciała byś być przecież z taką osobą. 3. Daj osobie którą darzysz czymś więcej niż przyjaźnią jakiś znak ,np. patrz na niego tak aby przez 2 sekundy utrzymać z osobą kontakt wzrokowy. Jeśli czas będzie dłuższy to osoba uzna że jesteś "dziwna" i że się na nią po prostu gapisz. 4. Uśmiechaj się! To żelazna podstawa do zwrócenia na siebie uwagi i do pokazania że nie jest się ponurakiem. Wtedy nie tylko możesz zyskać miłość ale wielu znajomych, bo przecież nikt nie lubi ponuraków. 5. Nigdy nie nakładaj tony makijażu i nie strój się bardzo. Bądź naturalna!!! Bo każdy chłopak nie lubi gdy dziewczyna udaje kogoś innego i ma tonę tapety na twarzy. To wszystko z mojej strony myślę że moje rady się Ci przydadzą . Pozdrawiam wszystkch którzy czytali♡♡♡

Gość shesade
Witam Mnie obieta imponuje 1 wrazliwoscia, 2 nie jest egoistka 3 jest kulturalna i nie przeklina 4 ze mozna z nia porozmawiac nawet o bzdetach, wspolnie pogotowac smiac sie, byc szczerym i nie udawac tej chaly jaka jest do okola na pokaz;-)