Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakazanyowoc1984

Rozmowa od serca

Polecane posty

Gość zakazanyowoc1984

Nigdy nie korzystałam z takich "rzeczy" Nie wiem czy brac to na powaznie czy naprawde znajde kogos kto bedzie umiał mnie zrozumiec...Wiem , ze nie jestem ideałem i popełniam wiele błedów jak kazdy, ale chyba kazdemu z nas nezy sie druga sznasa. Poznałam faceta, zaczelismy sie spotykac, potem zaczelismy byc ze soba.Wszystko było super, znależlismy wspolny jezyk, tematy do rozmowy. Znalazłam tego jedynego którego pokochałam całym sercem i dałam cała siebie angazujac sie bardzo mocno. Niestety, mam taka przypadłosc ze podczas okresu hormony uderzaja mi bardzo mocno i najczesciej gadam same głupoty i nie jestem do konca soba. Któregos razu przesadziłam...Moj facet nie wytrzymał i z dnia na dzien mnie zostawił. A przeciez to nie był powod do rozstania tak naprawde, bo mozna to w inny sposob rozwiazac. POwiedziałam ze bede walczyc o niego bo go kocham a mysle ze to bardzo wazne. bo wiem ze i jemu zalezy tylko przez to moje zachowanie troche mniej. Teraz doszły problemy z praca i jego mama ciezko zachorowała. Zalezy mi na nim i chciałabym byc dla niego wsparciem, pomoc mu ale on upary jak osioł i nie potrafi schowac swoje dumy do kieszeni. Po rozstaniu spotkalismy sie raz, było naprawde bardzo miło i fajnie. Dzis mi napisał ze jedno spotkanie niczego nie zmienia, jakby wogole nie brał pod uwage ze na to potrzeba czasu. On zamiast walczyc - ucieka:( Jest mu ciezko, martwi sie o mame a w pracy nie dzieje sie najlepiej. Nie wiem jak go przekonac ze dopuki nam obojgu zalezy trzeba wziasc sie w garsc, przestac myslec o tym co było nie miłe, tylko myslec o tym jak bedzie dobrze. Ja zrozumiałam ze zle postapiłam wyładowujac sie na nim i chce naprawic swoja bład. Jemu zalezy, ja to czuje i wiem, tylko co zrobic zeby zrozumiał ze w zyciu problemy sa nie uniknione i ze naprawde mi na nim zalezy...i na wszytko potrzeba czasu.

Gość zakazanyowoc1984
Chyba jednak to był bład piszac tutaj...

niestety nie panujesz nad soba final najlepiej przed jak i w trakcie sie nie kontaktowac z facetem :D:D i juz sprawa zamknieta nic juz nie zrobisz

Gość zakazanyowoc1984
Gdyby mu nie zalezało to by nie spotykał sie juz ze mna, nie rozmawiał i nie płakał... wiec chyba nie tak do konca to juz koniec...