Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to juz było ale....

20 kilo w 2 miesiace -da sie czy nie ????

Polecane posty

Gość wiem ze to juz było ale....

Gość tak tak tak dvhbd
tak:)

Gość promyczek6789
napewno nie! pomysl sobie w jakim czasie przytyłas czy tez w 2 miesiace? 20 kg to w pół roku mozesz schudnac.

Gość tak tak tak dvhbd
10 kilo w miesiac, czyli 2,5 tygodniowo. da sie;)

Gość onawuk
tak tak tak dvhbd mozesz podac co robic aby w mc schudnac 10 kg?

Gość tak tak tak dvhbd
onawuk --> sa rozne sposoby. dziewczyna sie pyta to ja jej odpowiadam. wydaje mi sie ze nie jest jeszcze taka głupota chudnac 2,5 kilo na tydzien, bo niektorzy tutaj na forum mysla ze schudna 7 kilo w trzy dni. wezmy chociaz niezdrowa diete kopenhaska. ja na niej schudłam w dwa tygodnie 10 kilo, a tylko 2 mi wrociło. wydaje mi sie ze nawet przy 5 ( naprawde małych niskokalorycznych posiłkach) dziennie i godzinie cwiczen tez da sie zrzucic 2,5 kg

tak tak tak dvhbd dzieki wielkie za odpowiedz, rozumiem ze slodycze i inne niezdrowe produkty wyeliminowalas z menu? napisz co zmienilas? o ktorej jesz ostatni posilek? bede wdzieczna za odpowiedz

tak tak tak dvhbd dzieki wielkie za odpowiedz, rozumiem ze slodycze i inne niezdrowe produkty wyeliminowalas z menu? napisz co zmienilas? o ktorej jesz ostatni posilek? bede wdzieczna za odpowiedz

Gość tak tak tak dvhbd
kochanie ale ja dalej sie odchudzam;p nie schudałm 20 kilo:) narazie schudłąm 12 i waze 63 ale to efekt diety kopenhaskiej i tego, ze pozniej juz tak sie odchudzałąm po swojemu. to znaczy te 4 kilo schudłąm własnie w dwa tygodnie. o wiec włąsnie. w miesiac schudłąm 12 kilo. no moze miesiac i 3 dni? wiec sie da

Gość tak tak tak dvhbd
a jesli Cie onteresuje moja dieta to konkretnie nie moge tego opisac. fakt- nie jadłam zbyt wiele, a o słodyczach nie było mowy. codziennie chodziłam na siłownie

tak tak tak dvhbd napisz mi prosze jak mozesz co jesz na codzien ? czego unikasz ? czy sol i cukier wyeliminowalas z menu calkowicie\? ja nie chce sie glodzic - ani katowac mysle o zrzuceniu wagi- a dokladnie 13 kg do konca marca!

Gość tak tak tak dvhbd
wiesz co trudno mi radzic Ci cokolwiek, poniewaz wiem ze to w jaki sposob schudłąm było niezdrowe. zeby zrzucic to 4 kilo w dwa tygodnie po diecie kopenhaskiej to np moj dzien wygladał tak : rano kanapka, w południe troche ryzu z w5rzywami , albo same warzywa, a na kolacje jakis serek albo jogurt. no wiec to samo w sobie jest głllodzenie sie;p

tak tak tak dvhbd no tak masz racje 3 posilki dziennie to b malo....zwlaszcza jak sie pracuje, a mieso jadasz?

Gość tak tak tak dvhbd
wiesz co aktualnie to jadam wszystko łacznie z pizza itd. ( chyba tak od 5 dni jem normalnie, to co chce ale nie tak zebym znowu sie opychała jak kiedys) i dlatego wąłsnie zastanawiam sie ak pozbyc sie ostatnich 5-6 kilo. ogolnie miesa nie jadłam ( na diecie, CHYBA ZE KOPENHASKIEJ) bo mi sie nie chciało go przyrzadzac;p mieszkam sama, studiuje, pracuje w weekendy wiec nie za bardzo mi sie chce jeszce przyzrzadzac sobie jakie stam obiad;p ale pizze mam czas zamowic;p

tak tak tak dvhbd ok wszystko ale w malych ilosciach - dzieki i powoedzenia w dalszym odchudzaniu:)

Gość tak tak tak dvhbd
Tobie tez zycze paru kilo mniej;p\