Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caterinacarina

czy chłopak rozpozna że nie jestem dziwicą ?

Polecane posty

Gość caterinacarina

sytuacja jest taka od 3 miesiecy jestem z chlopakiem i chcielismy zaczac współżyć on myśli że jestem dziewicą ale miesiac temu zdradzilam go i nie jestem juz dziewica masturbuje się i sama zauwazylam ze nie czuje blony i nie jestem juz ciasna bardzo chcialabym z moim chlopakiem juz współzyc ale obawiam sie ze jak we mnie wejdzie poczuje ze nie jestem ciasna i ze nie mam blony wiec pytanie DA SIE WYCZUC ZE DZIEWCZYNA NIE JEST DZIEWICA ?

Gość eee nie sadze
jak dobrze to zagrasz to sie nie skapnie. gorzej odwrotnie bo tu juz nie przewidzisz :P

Gość caterinacarina
jak dobrze zagram?

Gość agaszeka
to proste - nawpychaj sobie tamponów, będzie myślał, że jesteś ciaśniejsza

Gość eee nie sadze
no wiesz..musisz pokazac ze troche sie boisz ze bedzie krew ze bedzie bolało i w ogole ciekawa jak to bedzie... jak jestes dziewica to nie mozesz wiedziec jak to u Ciebie przebiegnie. a jak juz wejdzie to ok, jestes ta szczesciara co miala baaardzo cienka błone lub w ogole :p

Jeśli zrobiłaś to tylko raz, to może nie rozpoznać. Wydaje ci się, że nie jesteś zbyt ciasna, bo podchodzisz do tego emocjonalnie i wyolbrzymiasz a obiektywnie to może wcale tak nie jest.

Gość caterinacarina
dwa razy niestety i dwa razy z kim innym tez niestety ale mojego skarba bozia obdazyla to moze bedzie ciasno.... tylko zastanawiam sie czy chlopak czuje jak przebija blone....:(

Gość caterinacarina
wiem jestem szmata ale to byl blad juz wiem teraz co znacza slowa TO NIC DLA MNIE NIE ZNACZYLO ..... zreszta ja nie zaczelam i nie mialam zamiaru tego robic ale wyszlo tak a nie inaczej ..... to czuc czy nie czuc?

Gość LF
Jestes z facetem i dajesz wszystkim tylko nie jemu :D powodzenia w dalszym zyciu, zacznim sie jeszcze puszczac za pieniadze :D

Gość carinacaterina
nie mam motywacji_na cyberek taaaa..... no właśnie..... co tam cnota..... wszyscy sa tacy?

Gość gość
powiem ci ze mialam ten sam problem jestem z nim od roku i myslal ze jestem dziewica a ja juz nie jestem dziewica ale udawalam ze mnie boli i wgl i sie nie kapnal:)powodzienia w udawaniu:)

Gość nimek
nie przejmuj sie nimi ile Ty masz lat? młoda pewnie jesteś korzystaj

Gość atanazy_k
jak miał kilka lasek wcześniej i chociaż jedną dziewicę, to oczywiście poczuje