Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XteckX

NA SZYBSZY POROST WŁOSÓW!!

Polecane posty

Gość XteckX

HEJ! Mam pytanie a zarazem chciałam się Was poradzić, znacie może jakieś naprawdę DOBRE i sprawdzone metody bądź preparaty na szybszy porost włosów. Używałam już nawet odżywki WAX, która ponoć jest nawet stosowana po chemioterapii i nie widzę zbytnio efektów.. jedynie co to moje włosy są gładsze i miękkie. A teraz poszukuję coś na porost włosów! Czekam na Wasze wypowiedzi. Dzięki z góry. Pozdrawiam :)

Nie ma sprawdzonego sposobu.Próbowałam.Po prostu cierpliwość wiem że może nie pociesze tymi słowami ale słyszałam to od wielu fryzjerów. Próbowałam wiele odżywek,wypróbowałam wszystko i nic.Biorę Belissę biorę 3 miesiące zauważyłam tylko że są zdrowsze. Podobno jak włosy zdrowe szybciej rosną.Masuj głowę aby cebulki się ''rozruszały''''dokrwiły''.Ja już mam włosy za ramiona.Możliwe że po Belissie włosy są takie zdrowe...bo wcześnie miałam w tragicznym stanie(od prostownicy)od tamtego czasu dopiero zapuszczam bo musiałam kiedyś co miesiąc chodzić do fryzjera do obcięcia bo to było siano a nie włosy.Jedynie Belissa tak doradziła Mi aptekarka.

Gość XteckX
No właśnie też mam zniszczone włosy chociaż nie tak jak wcześniej bo odstawiłam prostownice, nie używam jej chyba już z miesiąc. Nawet kupiłam szampon z naftą kosmetyczną i tak jak pisałam wczesniej jedynie gładkie i miękkie włosy. A przedłużać sobie włosów nie będę wolę naturalnie mieć długie :P

Właśnie.Ja używam jeszcze nafte kosmetyczną z olejkiem rycynowym. Kiedyś jakiś Wax,odżywki i nic.Nawet sobie majonez na łeb kładłam,żółtka.Jakieś mieszanki przeróżniaste.A teraz sama nafta i Belissa i jest ok tylko nie wiem od czego włosy są zdrowe:-P Prostuję,farbuję i naprawdę mogę powiedzieć że teraz jestem z nich zadowolona. Ale chciałabym już mieć je długie! :-D

Niestety ale chyba tak.Byłam w aptece.Pytam sie małpie czy jest coś dobrego na porost włosów...a ona:Cierpliwość no szlag mnie trafił a póżniej doradziła Mi tą Belisse. :-D

Gość XteckX
No to wypróbuję tą Belissę jutro, może jednak się uda.. Jutro i ja zapytam w aptece, zobaczymy :) Jak coś to dam znać :)

Tylko podobno to działa po trzech miesiącach.Ja biorę 4 no jest lepiej ale czy szybciej rosną nie wiem.Powodzenia może Tobie coś innego doradzi.

Gość mi wlosy szybko zaczely
rosnac przy używaniu rozjaśniacza w sprayu z joanny :D Nie wiem dlaczego tak się stało bo włosy mi wolno rosły a chciałam je rozjaśniać stopniowo bo ciągle farbowałam je na czarno i chcialam zejsc z tego koloru nie niszczac ich za bardzo wiec po przeczytaniu dobrych opinii na temat tego rozjasniacza kupilam 2 butelki i zaczelam stosowac. Juz po tygodniu wlosy byly dluzsze i nie tylko ja to zauważyłam. Moze tylko na mnie dziala tak ten rozjasniacz, chociaz nie zalezy mi na szybkim wzroscie wlosow bo lubie krotkie wlosy i teraz musze czesciej podcinac. Dla mnie wazne jest to ze rozjasniacz nie niszczy tak wlosow jak zwykly i juz po 2 miesiacach uzywania mam wlosy w kolorze jasny braz i bede stosowala dalej ;)

Gość XteckX
nie jestem zbytnio przekonana co do tego rozjaśniacza, mam tearz blond włosy i mam pewną obawę, że wyjdzie mi rudawy kolor :

Gość ChantellaQ
ktoś was wkręca z tym rozjaśniaczem, jeśli chcecie pozbyć się całkowicie włosów, a swoje i tak macie już słabiutkie, proszę bardzo użyjcie rozjaśniacza :-) Ja na porost włosów polecam tabletki REVALID szampon DERMENA stymuluje porost włosów odżywka WAX jak najbardziej wskazana Pamiętajcie, że włosy rosną ok 1 cm na miesiąc. Jeśli ktoś używa lokówki, prostownicy, rozjaśniaczy itp. włosy się wykruszają (co nie znaczy, że nie rosną) Ja kiedyś pół roku zapuszczałam włosy i wydawało mi się że w ogóle nie rosną, a one po prostu systematycznie się kruszyły. Najpierw trzeba zadbać o kondycję włosa, nawilżyć go, a potem cierpliwie czekać. Włosy nie rosną z dnia na dzień. Polecam profesjonalne kosmetyki fryzjerskie, sama zaopatrywałam się na allegro http://www.allegro.pl/item879384092_bioetika_jedwab_rekonstrukcja_zniszczonych_wlosow.html u kachul_2 Fajnym sposobem na przeczekanie, aż urosną jest przedłużenie włosów, wiem, że to trochę kosztuje i trzeba mieć zaufanego fryzjera by do końca nie zniszczył włosków. Ja przedłużałam 2 razy od takich włosów ,,za uszy" teraz moje włosy sięgają do łopatek i znów zastanawiam się nad doczepieniem kilku pasemek pozdrowionka

Gość XteckX
Dziś obchodziłam apteki i jak zwykle nie dowiedziałam się nic specjalnego, najczęsciej padały produtky, Wax, nafta kosmetyczna, jedbaw, belissa hmm.. na mnie to nie działa ^^ Ale jeszcze na tygodniu zawitam do hurtowni fryzjerskiej może tam znajdą się jakieś skuteczne preparaty na porost włosków, zobaczymy :) a jak nie to chyba jedynie pozostaje mi uzbrojenie się w cierpliwość :) Jak na razie od miesiąca odstawiłam prostownice i wszystkie tego typu nieprzyjemne dla włosa materiały ^^ że to tak ujmę :P "ChantellaQ'' też własnie tak myslalam, ze mi sie wykruszaja wlosy bo niby mam odrosty od farb a długosc włosa jest ta sama no ale dziś zakupiłam PLACENTĘ, krem pielęgnacyjny z łożysk roślinnych, by trochę te włosy odbudować przekonam się czy przyniesie jakiekolwiek efekty :) na włosy stosuję normalnie już wszystko co się da, oczywiscie takie preparaty, które nie obciazaja włosa. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy. Zyczcie powodzenia i zeby włoski się odbudowały i zaczeły rosnąć! :D Tego życzę Wam i ja ;)

Gość gość
odświeżam, niedawno ścięłam włosy :( niestety teraz żałuję. Jak sprawić żeby włosy szybko odrosły?

Gość lajska
Kup sobie np. bio silice, w składzie ma cystynę, która dobrze działa na szybszy porost włosa, poza tym ma dużo skrzypu polnego.

Gość Marcin2345
Do stosowania miejscowego, jak też na całą skórę głowy dobry jest Hair Medic osiągalny na tej stronie - www.hair-medic.eu. Nawet dość tani jak na takie rzeczy, które wiadomo ile potrafią kosztować. Ja używałem i łysienie się zatrzymało, a w pustych miejscach zaczęły wyrastać nowe włosy tzw. baby hair. Także u mnie się ten akurat preparat sprawdził. Mogę polecić. Inna sprawa, że pomaga też ludziom, którzy chcą pozbyć się sebum i łupieżu.

Gość Patka45
Polecam CALCIUM PANTOTHENICUM JELFA ! po tych tabletkach naprawde widac efekt ;)

Gość anels
ja wcierałam jantar włosy urosły jak szalone, ale trzeba byc systematycznym czyli robic to 3x dziennie , po 3 tyg mii sie znudzilo :D www.sklep-biustonosze.pl

Gość gość amanda
Nie ma leku cud po którym po miesiącu będziesz miec włosy do pasa. Możesz jedynie zahamować wypadanie włosów, wzmocnić je i sprawić że będą gęstsze poprzez stosowanie preparatu profolan.

Gość gość
stosuje profolan który zamówiłem na tabletkinawlosy.co.pl i jestem bardzo zadowolony. W końcu coś skutecznie hamującego wypadanie włosów oraz stymulowanie ich odrastaniu. Polecam

Gość gość
stosuje profolan który zamówiłem na tabletkinawlosy.co.pl i jestem bardzo zadowolony. W końcu coś skutecznie hamującego wypadanie włosów oraz stymulowanie ich odrastaniu. Polecam

Gość members
Hmm... To kwestia taka jaka jest sytuacja, zerknijcie na to - http://www.pro-sprzet.pl/blog/?p=892 Szybszy porost włosów wymaga co najmniej kilku kroków. Niczego nie da się zrobić od razu. Efekty dopiero stopniowo.

Gość jacek994
Jakiś rok temu miałem dość już swoich włosów a raczej ich braku wszyscy koledzy fajne fryzury szczerze zazdrościłem im bo mając 20 lat chciałem mieć fryzurę taką jak inni ;) dziwnie się czułem z tymi zakolami i prześwitami... W końcu zajrzałem na kilka for i tak znalazłem Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl a że miał bardzo dobre opinie to zakupiłem i nie żałuję bo teraz mogę chodzić do fryzjera i wymyślać co i róż nowe fryzury a koledzy podziwiają gdzie wcześniej śmieli się!

Gość gość
Doskonałym wyborem dla mnie był produkt z tej strony http://tabletkinawlosy.co.pl zamówiłem i po krótkim stosowaniu zauważyłem że włosy przestały wypadać a w ich miejsce zaczeły się pojawiać nowe.

Gość gość
Mi wlosy szybciej rosly ( nie tylko na dlugosc, ale tez pojawily sie baby hair) po ampułkach z Hair Pharmy. Nazwy nie pamietam, sprawdz na ich stronie :)

Gość Margot22
Po zimie bardzo pogorszyły mi się włosy. Zaczęło ich więcej wypadać, łamać się i stały się matowe. Kupiłam zestaw z Biotebalu - szampon i odżywkę i mimo że używam go 5ty tydzień to już widzę efekty. Włosy są mocniejsze, nawilżone, błyszczą się, a przy tym nie tracą koloru (od dawna farbuję włosy). I co najważniejsze wypada ich o wiele mniej :)