Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem podła

no i co teraz

Polecane posty

Gość czy ja jestem podła

Ja i mój facet mamy znajomych Ten znajomy to dobry kolega jeszcze z czasów liceum i studiów mojego faceta No i w tym problem, że mimo iż NAPRAWDE kocham mojego faceta ostatnio jak spotykamy się z nimi to.. coś dziwnego się ze mną dzieje ja po prostu pożądam tego naszego znajomego Nie wiem co robić, jak się wyzbyć tego uczucia.. Pewnie napiszecie, że jestem podła, zła itd ale to samo się zrodziło, nie planowałam tego jak mam się tego uczucia pozbyć? przeciez nie powiem mojemu facetowi- mamy się z nim nie postykać, oni są przyjaciółmi Dzisiaj jechaliśmy za miasto, żona tego (powiedzmy, że go nazwę ) X została w domu bo oczywiście bolała ją głowa, plecy i wszystko inne, bo ona nie lubi po knajpach jeździć, bo po co wieś zwiedzać itd więc pojechaliśmy we trójkę Siedzieliśmy w restauracji i znowu to czułam Mam wyrzuty sumienia Jestem złą kobietą Nie wiem co robić Może tot aki chwilowy kryzys? Ze swoim facetem jestem ponad 4 lata, to mój pierwszy facet, nigdy nie czułam czegoś takiego do nikogo poza moim facetem A teraz ten nasz znajomy Co ja mam robić??

Gość czy ja jestem podła
wiem, zachowuję się jak nastolatka ale było cudownie, cały czas o tym myślę teraz tak dobrze się rozumiemy.. czekając na powrotny pociąg rzucaliśmy się śnieżkami, to był taki spontan, taka radość mój facet siedział w poczekalni bo mu było zimno nie wiem co zrobić, jak to ogarnąć z jednej strony czuję się z tym źle a z drugiej nie umiem o nim nie myśleć doradzcie mi, byliscie juz w takiej sytuacji???co zrobiliscie?

Gość czy ja jestem podla
no i jak sobie wyobraze lizanie i mizianie to normalnie mnie skreca.Lubie tez krecenie wora.Taka mam ochote, jak sobie poradzic ,by to szybko stalo sie!Prosze o szybkie sprawdzone, rady.

Gość czy ja jestem podła
mialam pewien pomysł, zeby namówic ich do trójkąta, ale boje sie,ze mój sie obrazi i go stacę :( co myslicie?

Gość Violetta przez V
Facet jest żonaty , rozum powinien podpowiedziec Ci co masz robic ale ty widocznie rozumu nie posiadasz :p

Gość korexs
ma rozum,aale miedzy nogami:P

Gość czy ja jestem podła
te dwa ostatnie to podszywłasnie ze mysle rozumem bo nigdy nie bedzie mnie z nim łączyło nic, nie mam zamiaru podrywać itd tylko prosze was o rade jak o nim zapomnieć oczywiscie Wy jestescie taaaacy mądrzy i od razu mnie obrażacie a ciekawe jak Wy byscie poczuli coś nagle nie mam zamiaru zdradzac swojego faceta myslalam tylko,ze ktos tez mial taki kryzys i zna jakis sposob jak przestac myslec o tym kims..

Gość luzak gepard chester
Ja tak miałam, ale spodobu jak się tego pozbyć niestety nie znam... Mi jakoś samo z czasem przeszło

Myślę ze twoje "fantazje" są całkiem normalne. Tak jak faceci kobiety tez fantazjują. Mężczyźni choćby kochali na zabój potrafią ze spotkana panna wyczyniać w myślach niestworzone "sytuacje". My nie mamy tak głębokich z tego powodu wyrzutów sumienia więc ty też nie miej :) Na myśli nie ma lekarstwa musisz tylko zdawać sobie sprawę z istnienia granicy której nie powinnaś przekraczać. W końcu to zainteresowanie samo wygaśnie.

Gość MeIIygion
nie zwracajcie na mnie uwagi, bo jestem tylko nic nie znacząca lesbijką z cięzkim zapłonem i dysleksją 🖐️

Gość czy ja jestem podła
oby wygasło jak najszybciej tak mi z tym źle czuje się podła :(

Gość MeIIygion
szczerze to jestes podła i godna pogardy oszukujesz siebie i tego biednego Twojego faceta nalezy Ci sie, aby cie zdradził i zostawił :O

I nie zwracaj uwagi na tego błazna, internet przyciąga wszelakich osobników z dysfunkcjami umysłowymi :) Nie martw się, nie jesteś podła! Będzie ok :)

Gość bądź z siebie dumna
masz wyjątkową cechę: lojalność i zdrowy rozsądek i używanie rozumu zamiast krocza gratulacje nic się nie dzieje, zauroczyłaś się tylko i jeżeli nadal będziesz tak go traktować, jak niechciane zauroczenie i chemię, która się przydarzyła po prostu, to przejdzie samo z czasem

Gość badz z siebie dumna
wiesz, ja tak tylko gadam by Ci lzej bylo

Gość badz z siebie dumna
a ja mam wszy i lubie sie czochrac na podszywy