Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elissssssss

dieta jabłkowa co i niej myslicie

Polecane posty

Gość haihawdvj
chodzi Ci o same jabłka?

Gość haihawdvj
no wiec ja probowałam na niej wytrzymac ale udało sie 4 dni bo pozniej mi sie niedobrze robiło kiedy widziałam jabłko. ale moze TY masz silniejsza wole, jednakze nie da si ukryc ze niezdrowa dieta jak nie wiem co;/

Gość haihawdvj
mysle ze i tak niezdrowo, bo nie dostarczysz wszystkich wartosci odzywczych organizmowi. jednkaze ja juz mam takie schizy ze nawet to mi tak bardzo nie przeszkadza i zastanawiam sie czy by tak jutro nie zaczac diety kopenhaskiej- tez niezdrowej:) Elis, ile chcesz schudnac?

z 7 kg a na czym kopenhaska polega bo ja w sumie ciemna jestem w tych sprawach od niedawna ie nimi interesuje ;p

Gość haihawdvj
moze sie lepiej nie interesuj bo skonczysz jak my tu wszytskie;p dieta efekt jojo i załamanie psychiczne bo waga ciegle rosnie;p w kazdym razie zajrzyj tutaj http://www.kopenhaska.com/plan.html ja schudłam dzieki tej diecie kiedys 10 kilo 2 wróciły startowałam wtedy z wagi 70

Gość łeeeeeeee
no widzisz bo chodzi chyba bardziej o psychike , nawet nie zdajesz sobie sprawy ze mozna pomyslec min 100 razy dziennie o diecie;/ włąsnie ja tak mam i mam tez tego dosc. zreszta te diety sa niezdrowe typu kopenhaska czy jabłkowa

Gość flossy666
Ta dieta jest naprawde niezdrowa kazda zreszta opierajaca sie na spozywaniu 1 produktu jest zbyt jednostronna najlepiej cwiczyc intensywnie i jesc wszystko ale z umiarem naprawde to jest jedyna droga

he a jest jakas zdrowa i która daje szybki efekt nie ma wiec ... he a z psychiką az tak zle no ja juz widze ze czytam w sklepie o 10 razy opakowania klaorie itp ale to chyba nic złego dbac o siebie?

Gość haihawdvj
no niby nic złego ale ja wiem ze juz popadam w skrajnosc. zobacz jak duzo jest chorób zwiazanych z jedzeniem, a przede wszystkim zwiazanych z psychika i jedzeniem

Gość iwonkka22
ja też zaczynam jutro kopenhaską..moje współlokatorki ładnie pochudły na niej wiec i ja sie skuszę..zaczyna ktoś ze mną?