Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaloba

moj partner nie ma do mnie szacunku...

Polecane posty

Gość zaloba

co mam zrobic?odejsc, gdzie zbyt duzo mamy wspolnego pozostac gdzie meczy mnie bol...

Gość zaloba
wlasnie wyrwal mi papierosa z reki i powiedzial ze mam twarz jak cerata, a sam pali...

Gość zaloba
az wstyd sie przyznac co robi...pluje mi w twarz, oblewa mnnie piwem, mowi ze jestem dziwka, szmata, prostytutka... a ja jstem niezwykle wykszlcona osoba majaca swoj dom i stala prace

Gość alergiczkkaaaaa
jesli to nie podszyw, to musisz byc albo glupia, albo tak zdesperowana :O

no właśnie, jeśli to nie podszyw to musisz naprawdę kochac tego drania :(

Gość zaloba
chyba dobre okreslenie"desperacja"...nie wiem czy go kocham i nie wiem w ogole czy tu milosc wchodzi w gre.wiem jedno czuje sie tragicznie

Gość zaloba
ten facet ma dwie twarze...moja rodzina uwaza go za aniola bo w towarzystwie rzeczywiscie tak sie zachwuje "misiu, kochanie, aniolu ty moj" ... a w domu tragizm...

Gość alergiczkkaaaaa
nie lubie takich rad... ale rzuc go :O musisz go rzucic, by chronic siebie :O on sie juz nie zmieni, skoro mu na tyle pozwolilas do tej pory, to nie przesuniesz granicy, tu by trzeba bylo wiele, wiele lat wspolnej terapii... nie macie dzieci, wspolnego kredytu na 50 lat - wiej

Gość zaloba
nieraz zadawalam sobie pytanie dlaczego? przeciez jestem wykszalcona piekna kobieta niezalezna przede wszystkim a zyje w zwiazku z mezczyzna przy ktorym czuje sie jak gowno...

Gość zaloba
no co ty :-) nie mamy ani kredytu ani dzieci...zyjemy w zwiazku nieformalnym...

Gość zaloba
nie prosze o rade bo zapewne znam odpowiedz wielu z was... po prostu chcialam sie wygadac

Gość alergiczkkaaaaa
uf, tym lepiej dla ciebie :) a co zamierzasz?

Gość biehiehie
uciekaj od tego chama czym szybciej tym lepiej przeciz on sie nad Toba zneca fizycznie i psychicznie, nie rozumiem dlacztego z nim jestes? tez nie masz do siebie szacunku?

Gość zaloba
on uno wlasnie... on u mnie mieszka.nieraz pakowalam jego rzeczy, byly rozmowy itp. za kazdym razem obiecuje ze sie zmieni, przeprasza a mnie juz braknie sil...

Gość zaloba
mam szacunek do samej siebie...wedlug ciebie nie mam go pozwalajac sobie na takie traktowanie taK?

Gość Los Amigosss
Bije Cie?

Gość zaloba
kaze mi tez klekac do miecza swoich kolegow, co robie nader chetnie.

Gość zaloba
nie wiem co mam robic...

Gość zaloba
nigdy mnie nie uderzyl ale popychal nie raz...

Gość rzeczywiscie porazka
Wez dyktafon i nagraj jego wypowiedzi do Ciebie - pokazesz rodzinie, pomoga Ci sie zdecydowac...

Gość alergiczkkaaaaa
oczywiscie, ze jesli dajesz sie tak traktowac, to brak ci szacunku do samej siebie... pewnie gdzies tez pewnosc siebie podupadla przy okazji, nie mowie, ze znaczaco. ale nad takim zachowaniem nie mozna przejsc obojetnie! brak konsekwencji jest najgorszy - on wie, ze jak spakujesz jego walizki, to i tak cie przeblaga, wiec nie ma szacunku. musisz byc konsekwentna. teraz tak sie czujesz, a co bedzie za kolejne 20 lat zycia wspolnego?

Gość zaloba
kiedys na kartce papieru napisalam mu to wszystko co mi zrobil, czym obrazil, upokozyl...wiecie co zrocil?podpali i spalil w ubikacji...

Gość zaloba
co mam zrobic w tej sytuacji? jego rodzice wiedza jak jest ale nic z tym nie robia...gdyby moja mama sie dowiedziala albo ktos z mojej rodziny on bylby spalony w ich oczach juz dawno...

Gość alergiczkkaaaaa
wstyd mu? albo ma to w takim powazaniu... moze mysli, ze po tobie to splywa? nie, nie rozumiem twojego zachowania :O naprawde, nie rozumiem, tak nie mozna, on cie niszczy :( nie mozesz sie tak dawac niszczyc :(

Gość zaloba
a wtedy moj brat nigdy by mu nie zalatwil pracy "dobrej" pracy ... i tak tkwie w tym bagnie

Gość Evelinn
NAD czym Ty się jeszcze zastanawiasz kobieto? ;| chcesz czekać do ślubu, a potem męczyć się z nim reszte życia? Jeśli juz teraz Ci nie odpowiada to uciekaj jak najdalej, faceci się nie zmieniają chyba, że na gorsze. Jak teraz Cie nie szanuje to pomyśl co będzie dalej..:| Potem własnie takie jak Ty na własne zyczenie są poniżane nie mówiąc o gorszych rzeczach .. ;]

Gość zaloba
nie chce mu dac sie zniszczyc... chce jak kiedys byc radosna ciekawa zycia szcesliwa umiec dawac wiare snom umiec walczyc o wlasne pragnienie...

Gość Ta.aaaa
To ten dupek nie ma do niej szacunku a nie tak do konca autorka do siebi!!!!!!! Jak wczesniej napisala juz jest piekna i wyksztalcona kobieta wiec jak widac ma poczucie swojej wartosci! A nie jej wina jest ze wiekszosc facetow to hu....!

Gość alergiczkkaaaaa
jak chcesz zeby znowu bylo jak dawniej, to podejmij decyzje. ale musisz byc konsekwentna w tym, co robisz. ja nie mowie - rzuc go. ale jesli dasz mu ostatnia szanse, niech to bedzie OSTATNIA szansa, a nie kolejna...