Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta_chytruska

konflikt w pracy

Polecane posty

Gość ta_chytruska

Mam problem w pracy, otrzymałam pewne zadanie do wykonania, zrobiłam to co mi kazano. Po kilku dniach okazało się, że w tej ogromnej dokumentacji którą przygotowałam są braki. Nie sprawdzałam jej całej bo i nie miałam na to czasu ale zrobiłam to co odemnie wymagano. Koleżanka której pomagałam miała sprawdzić całość przed wysłaniem i tego nie zrobiła. Szefowa miała do mnie pretensje, póżniej stwierdziła, że to nie było moje zadanie i odpowiedzialna jest koleżanka. Po wykonaniu zadania koleżanka otrzymała odemnie informcje jakie dane trzeba uzupełnić i miała to zrobić ale i tego nie zrobiła (jednocześnie koleżanka ma krótką pamięć i bałagan w papierach). Szefowa i koleżanka są w gorącej wodzie kąpane ;) i niezbyt się lubią, czuję że nadchodzi wojna i na pewno oberwie się mi gdyż pracuję tam niedługo i na niższym stanowisku. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia, że tego jednak nie sprawdziła, miałam przeczucie że dokumentacja nie jest kompletna ale musiałabym zostwać po godzinach. Gdybym została nic nawet nikt by tego nie zauważył a tak koleżanka będzie mnie zadręczać (zresztą ona zawsze wiecznie z wszystkiego jest niezadowolona, łacznie z tym że musi pracować). Po złych doświadczeniach w poprzedniej pracy muszę dbać o swoją pozycję i nie pozwolić by ktoś wchodził mi na głowę :( Ktoś ma jakieś sugestie jak to "rozegrać"??

Gość ta_chytruska
ponawiam :)

Gość ddhdhdbdbbd
olej to jakos sie rozejdzie a nie wrabiaj nikogo wez to an siebie