Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieskowa

Co się dzieje???

Polecane posty

Witam, mam problem z bardzo nieregularnymi miesiączkami (cykle 30-50 dni). Ale dziś jest już 61 dzień cyklu i @ nadal brak. Tydzień temu robiłam test ciążowy (w godzinach popołudniowych) i wyszła 1 kreska. Wiem, że wiele testów się myli, ale z drugiej strony wierzę, że mógł on pokazać prawdę. Bo o dzidzię staramy się już dosyć długo i bez rezultatu (jesteśmy już nawet po 3 inseminacjach). Ale chodzi mi głównie o to,że od Świąt bolało mnie dosyć mocno podbrzusze (tak jak na miesiączkę), a od ponad tygodnia czasami tylko pobolewa. Do tego wszystkiego brzuch mam jak balon (tyje z dnia na dzień praktycznie), brodawki stały się wrażliwe, a popołudniami strasznie chce mi się spać. Często też kłuje mnie na przemian raz w lewym raz w prawym jajniku. Boję się, że to może być coś bardzo poważnego... Tyle już się naczytałam na tych forach,że aż głowa pęka... Dlatego bardzo proszę dziewczyny, które mają lub miały podobne problemy żeby wyraziły tutaj swoją opinię i być może mnie uspokoiły... Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. A wizytę u ginekologa mam dopiero w piątek.

Gość aka maija
zrob test beta hcg w laboratorium