Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NoCoTyNiePowiesz

gdzie sa niezalezne kobiety???

Polecane posty

coraz wieksza liczba dziewczyn szuka, badz poszukuje bogatego faceta. Niektore zastrzegaja sie na smierc,ze tak nie jest ale gdzies w glebi na to licza, ze poderwa takiego.. i beda prowadzily piekne zycie, a co z kobietami NIEZALEZNYMI.?????????????? mi zalezy na tym,zeby byc samodzielna! i kopac facetow w dupe. a nie liczyc na ich laske, i sie lasic o kazdy grosz. problem ten dotyczy coraz mlodszyc osob, dziewczyn, jak przykladowo przedstawiono w filmie Galerianki. Choc nie do konca o tym tu mowa, bo szukaja one sponsora, na chwilowe przyjemnosci, a inne szukaja sponsora na całe zycie. to sa juz prawdziwe aktorki.

Gość a nie sadzisz ze ty z kolei
popadasz w druga skrajność? "kopac w dupę"? i to jest ta niby twoja wielka "niezaleznosc"?

Gość jawna
nocotyniepowiesz, racja i popieram jestem tą łaszącą się od kiedy stracilam pracę, nigdy w zyciu nie przeżywałam nic bardziej upokarzającego

Gość niezalezne kobiety
to sa tylko w TV ;)

foty nie bedzie.. :D nienienie. moja niezaleznosc polega na tym,ze w momencie kiedy facet sadzi,ze dominuje kasa.. ja mu udawadniem ,ze jest w bledzie i to ja mu mowie do widzenia. nie musze sie lasic, bo wiem,ze sama sobie poradze.

Gość były niemiłosiernie zażółcone
Bije koniora od 15 roku zycia zaczeło sie to całkiem niewinnie od draznienia go ręką po główce chwytałem go w dwa palce i masowałem i doznałem mocnego mrowienia zacząłem sapać i mocno dyszeć oczy chciały mi wyjść z orbit slina ciekła mi z ust a gdy minęło zapragnąłem tego ponownie. W wieku 17 lat zacząłem się chlastać w majty nasienie aż zżółkły od tego nasienia robiłem to 7 razy na dzień w nocy sadziłem w piżame chodziłem cały zaplamiony z zółtą plamą w kroku do tego niemiłosiernie bździałem sadziłem w pizame i w majty. wszystko miałem przebarwione plamy na majtach i piżamie bo niemiłosiernie sadziłem draż niłem go na siłe i wypróżniałem jaja nie nadażały z produkcją nasienia majty i pizama były niemiłosiernie zażółcone kutos mi sie krzywił na lewo bo podczas bicia prawą ręką przechylał mi sie na lewo pózniej wpadłem na pomysł sadzenia na brzuch i w pościel ale żółkła od nasienia szczególnie gdy przed biciem konia oddawałem mocz to jego resztki wychodziły razem z nasieniem w posciel. Przescieradło było całe w zółtych plamach na poszwie były również do tego niemiłosiernie bździałem w pizame szczególnie po zjedzeniu chleba w mikrofali smród był niesamowity smierdziało tak że by siekiere zawiesił wszystko zażółcone od nasienia na brzuchu miałem zaschniętą sperme. Gdy zacząłem ją scierac z brzucha papierem toaletowym zacząłem odczuwac skutki finansowe poniewz nie starczało mi na nowe rolki papieru toaletowego ktorym scierałem nasienie z brzucha. Na samo scieranie spermy z brzucha zużywałem dziennie dwie rolki papieru toaletowego do tego doszły koszty wody za pomocą ktorej spuszczałem ten papier w kiblu. Obecnie jestem bankrutem zrujnowały mnie koszty wody i papieru toaletowego którym scierałem nasienie z brzucha i znów sadze w piżame i w majty wszystko mam zażółcone od spermy do tego niemiłosiernie sadze w pizame koniora bije co chwile wszystko wsiąka w pościel i w przescieradło i w majty oraz w piżame na papier mnie nie stac wiec musze chodzic cały zażółcony w plamach posciel mi cała zżółkła od tego nasienia przescieradło tez majty sie przebarwiły do tego niemiłosiernie bzdze Aktualnie mam 38 lat i nadal sadze w piżame i w majty oraz w przescieradło i w posciel niesamowicie bzdze i nadal mnie niestac na nowe rolki papieru toaletowego którym scierał bym nasienie z brzucha wiec chodze cały zażółcony z plamami w kroku i sypiam w żółtej pościeli na zżółkniętym przescieradle !

wiem z opowiadan kolezanek, jak ciezko jest znosic faceta , tylko dlatego,ze pomaga im finansowo, niektore maja dzieci, ktorym same nie potrafia zapewnic wszystkiego co potrzebne.

Gość beatka sdsd
ja jestem na razie zalezna od rodziców :) ale kiedyś będę niezależna i zarabiac na siebie sama, a z partnerem razem na siebie. i nie bede partnera kopałą w dupe :P

Gość zaraz zaraz a niby dlaczego
to same kobiety maja zapewniac wszystko dzieciom? to tatusia te dzieci nie posiadają? w zdrowym, normalnym zwiazku kwestia pieniedzy, kto ich wiecej posiada nie jest problemem.

hej , ja jestem kobietą niezależną ;) właśnie wróciłam ze sklepu , kupiłam sobie parę flakoników perfum oczywiście za swoje :-D

kobiety i niezależność, hahahahahaha :D samice są za tępe na niezależność lub samodzielność całe życie są od kogoś zależne - na początku od rodziców później od faceta dla samicy usamodzielnienie się oznacza przejście z garnuszka rodziców na garnuszek faceta :)

Kamecha, wyobraz sobie,ze ja jestem niezalezna.Wyprowadzilam sie od rodzicow, zaczelam pracowac.Potem wyjechalam z Polski, mieszkam sama, pracuje, ucze sie .Nikogo sie o nic nie prosze,a tym bardziej facetow takiego pokroju jak Ty.Tyle w temacie, czesc 🖐️ P.s - jak czytam Twoje posty to robi mi sie nie dobrze :-o

Gość kqsnxqjpqp
yyyyyyyyyyyyyyy co tu sie dzieje???????????????? :)

Gość łohohohoho
wyprowadzilas sie od rodziców, wyjechałaś na zmywaki, uczysz sie na kursie dla motorniczych ;) i kupujesz kilka flakonikow perfum made in china ;) Coż , kazdy orze jak moze ;)

żałosny jesteś , szkoda mi ciebie kmiocie ;) uwielbiam perfumy i nawet gdybym pracowała tylko z kobietami i tak bym je kupowała he he he prymityw z byłego PGR :-D

Gość masz cos do PGR
W dupie bylas gowno widzialas.

Po pierwszze wyobraz sobie, ze nie pracuje na zmywaku.Po drugie to nie zaden kurs dla motorniczych :-o Perfumy made in china to wylewalam na siebie jak bylam w liceum :) , a po czwrate to nie gadam z ludzmi takiego pokroju jak Ty poniewaz nie mam zamiaru sie znizyc do Twego jakze marnego i lichego poziomu .I to by bylo na tyle🖐️

Gość polowe wyplaty wydaje
Na SPA, jak ominie kilka seansów to ludzie sie rozstepuja na chodniku ;)

Gość xyzxyz
założę się,że Kamecha należy do tej grupy facetów, którzy w życiu nic nie osiągnęli,a co wieczór walą se konia,bo żadna szanująca się kobieta takiemu nie chce się oddac:p potem właśnie siada taki frustrat przed kompem i jedzie po kobietach,żałosne,ale niestety prawdziwe:o pracowałam kiedyś z takim,pracę załatwiła mu kuzynka i kurwica go brała jak zgarniałam kolejna premię, bo jego nie było stac na to,żeby się wykazac:p