Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurit

Co robić, żeby to tak nie bolało??

Polecane posty

Gość jurit

Już tyle razy próbowaliśmy przerwać moją błonę, ale nam nie wychodzi. Zaczyna mnie nudzić to próbowanie. Niby nie jestem tam aż tak ciasna, bo on mi potrafi dwa palce włożyć bez problemu, ale wkładanie członka tak boli, że nie daje rady.

Gość jurit
moze od glowy zaczac walke z ta blona?Tradycyjnie boli mnie i sikam z bolu po nogach.Oj boli boli.

Gość viviannaaa
Zbyt doświadczona to ja nie jestem, bo sama dopiero co odkrywam jak to wszystko działa, ale może właśnie dzięki temu moje rady będą prawdziwsze ;) Otóż pierwsze i najważniejsze: musisz tego naprawdę chcieć, postarać się jak najbardziej zrelaksować. Mi pomógł alkohol. Próbowaliśmy ogólnie kilka razy do tego podejść i za każdym razem porażka... Pierwszy raz (poz. klasyczna) byłam tak zestresowana że jak tylko spróbował włożyć to poczułam potworny ból, rozbeczałam się i było po zawodach. Drugi raz: stwierdziłam, że to ja chcę mieć kontrolę i na pewno będzie lepiej, więc dawaj na jeźdzca. Niestety ból był ogromny, znowu płacz. Miałam jakąś blokadę od tej pory, że już nawet gumy nie zdążył założyć a ja w płacz. W końcu się wkurzyłam i uznałam, że nie rozluźnię się na trzeźwo. I udało się:) Też na jeźdźca i teraz wiem, ze to był błąd. Najlepsza jest klasyczna z poduchą pod pupę, wierz mi. Gładko wejdzie i nie martw się, że jesteś za ciasna, to się bardzo rzadko zdarza. A jeśli faktycznie nie będzie umiał przebić mimo rozluźnienia to do lekarza pozostaje iść. Niektóre dziewczyny mają grube błony, inne wcale ich nie mają. Ja nie poczułam przerywania, chłopak też nie, krwi było mało. Ogólnie dopiero za 3 razem przestało boleć i jest coraz lepiej:) Powodzenia życzę:)

Gość jurit
no ale ja własnie nie jestem bardzo ciasna, bo dwa grube palce wejdą. a po alkoholu to już też próbowaliśmy. nie raz, nic z tego. Jestem rozluźniona, nie stresuje się. Z tą poduchą musimy spróbować. Dzieki