Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloaloalo12345

mezczyzni sa głupi!

Polecane posty

Gość aloaloalo12345

mezczyzni sa głupi potrafia pisac non stop bez przerwy mowic i obiecywac i WOGOLE a pozniej NAGLE znikaja bez slowa i CISZA i o co chodzi?

Gość kjskasjckd
aloaloalo12345 mezczyzni sa głupi potrafia pisac non stop bez przerwy mowic i obiecywac i WOGOLE a pozniej NAGLE znikaja bez slowa i CISZA znikaja bo nie dostaja nic w zamian, ida tam gdzie kobieta cos da ! o sie zdobywa ksiezniczki - ale mało ktora nią jest , to i znikają od niedajek tygodniami t

Gość taaaaaaaaaa
Właśnie najgorsze jest obiecywanie; po co??

aloaloalo12345 Niektórzy owszem są... ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka... Dużo też zależy od tego jak zachowuje sie dziewczyna... jesli rozglada sie za innymi facetami, jest nieszczera i nie potrafi docenic staran... to jak najbardziej popieram takie "znikniecie bez slowa"... W wielu przypadkach najzwyczajniej facet traci nadzieje ze cos zaiskrzy... PROSTE!

Gość aloaloalo12345
przeciez mu dawałam! tzn od siebie dawałam dużo. 'księzniczko' 'kochanie' sranie w banie, a dzis juz mnie nie pamieta? mowil ze przyjedzie, ze sie odezwie zeby sie zgadac, i co ? i wiecej do niego nie slyszalam. :) :) :) :)

taaaaaaaaaa Właśnie najgorsze jest obiecywanie; po co?? Po co facet obiecuje? 1. Jesli jest typowym podrywaczem, to obiecuje tylko dlatego zeby rozkochac i wykorzystac dziewczyne... 2. Jesli jest zwyklym, przecietnym facetem, obiecuje, bo ma jakies plany na przyszlosc, wiaze z dziewczyna jakies nadzieje...spotyka sie z dzewczyna, bo ja kocha, a nie tylko po to zeby zabic czas... Nie wiem czy wiecie drogie kolezanki ze faceci tez maja uczucia:D I jesli dziewczyna zawiedzie to my tez przezywamy rozstanie...

aloaloalo12345 NIe zwalaj calej winy na facetow, bo dziewczyny nie sa lepsze... A jak ty bys sie czula na moim miejscu??? Jednego dnia panna mowi "jak to los zrzadzil, ze sie spotkalismy..." albo "jaki jestes kochany" a pare dni pozniej na moich oczach obsciskuje sie z kolega z pracy (ktory ma narzeczona)...

Gość aloaloalo12345
andrew, moze my jestesmy pechowcami ? uśpiono naszą czujność i daliśmy sie wyrolować :(

Gość aloaloalo12345
właśnie uspiono czujność - tymi pięknymi tekstami, tymi księżniczkami i Bog wie czym jeszcze, tą wyjątkowością niesamowitością itp itd. bleh! to wszystko trzeba odjać i patrzec na to co zostanie, a najlepiej to patrzec na czyny, a słowa odrzucić calkowcie.

aloaloalo12345 Ja wiem na czym polegal moj blad...:D Niestety za szybko zaangazowalem sie w to wszystko...:(

Gość aloaloalo12345
no ja tez bo mi brakuje chłopaka, wiec zdarzylam juz wymyslec nam caly scenariusz. a tu prosze, zabrakło nagle aktora głownego.

Ja juz na szczescie nabralem dystansu do calej sytuacji:D i teraz widze ze "wypruwalem z siebie flaki", zeby dogodzic dziewczynie, ktora od samego poczatku miala mnie w dupie... A co ciekawe urzekla mnie nie tyle wygladem, co charakterem i podejsciem do zycia...:D

Za kazdym razem kiedy "nie wypali" najtrudniej jest odsunac od siebie mysl, ze "to byla wlasnie ta dziewczyna!Ciezko bedzie znalezc lepsza":D Nic bardziej mylnego:D He he:D Tyle jest fajnych dziewczyn na swiecie, tylko trzeba sie troche rozejrzec i powalczyc o swoje:D I co najwazniejsze nie angazowac sie :D bo wtedy zaczyna sie masakra...