Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henio sam

Nigdy nikt mi nie powiedział KOCHAM CIE

Polecane posty

Gość Henio sam
wiesz Ewelinka patrze w przyszłość i na obecną chwile to priorytetem dla mnie jest zdobycie wykształcenia i na tym sie skupiam to mnie pochłania, w tym czuje sie dobry. Nie jestem jakis nieśmiały ale poprostu nie potrafie rozmawiac z dziewczynami. jak jakas nawet do mnie zagada to włancza sie u mnie jakas blokada i nie wiem co jej odpowiedziec. poprostu odbiera mi mowe i zwykle na tym sie konczy znajomosc. nie wspomne juz o tym zebym samemu rozpoczął dialog

Gość Ewellinka
dobrze, że myślisz o wykształceniu każdy zaliczony rok to dla Ciebie wyższa wartość i większa odległość od przeszłości. Nie będziesz już czuł się przy dziewczynach jak ktoś z innej bajki. Właściwie już powinieneś zrobić jakiś krok i przestać się czuć jak "brzydkie kaczątko" tylko jak orzeł:) Nikt głowy Ci nie ukręci, że się odezwiesz;)

Gość Henio sam
wiesz wole żeby ten pierwszy krok jednak zrobiła kobieta. nie mam charakteru typowego samca zdobywcy. Nawet w tej chwili chciałbym zapytać sie Ciebie wprost o to czy ty też jestes sama , czy szukasz kogoś. Ale brak mi na to odwagi.

Gość Ewellinka
najlepiej poznawać w realu :) znajomości internetowe z reguły nie kończą się dobrze, albo nawet się nie zaczynają - szczególnie u osób nieśmiałych internet to tylko rozrywka trzymaj się i "kocham Cię" ;)- idę 😴

Tylko że wiesz, kobiety najczęsciej własnie czekają na jakiś sygnał ze strony faceta.. musisz jakos małymi kroczkami starać się pokonywać te blokady. może najpierw zacznij od zwykłych rozmow z Twoimi bliższymi koleżankami, w których moze nie widzisz kandydatki na dziewczynę no ale mozesz sobie "pocwiczyc" kontakt z kobietą?! nie mozesz się nakręcac, i ciągle myslec o tym ze jestes samotny. bo wtedy zamkniesz się w takiej swojej skorupie samotności, zaczniesz szukac winy i usprawiedliwienia w sobie, zamiast pokonywać bariery... tego niestety nikt za Ciebie nie zrobi..

Gość Henio sam
dzieki Ewelinka i też CI życze powodzenia w życiu.

Gość Henio sam
obawiam sie julka ze juz się zamknąłem w takiej skorupie. i sam jej chyba nie dam rady rozbić. dobra nie przejmujcie sie mną. jakoś to bedzie. a jak to czas pokaże

wiec musisz pozwolic komus rozbić tą skorupę. a jak będziesz uciekał od kobiet, to jak ma się znalezc taka, ktora to zrobi?!

Gość Jestem gotów jak nigdy
Heniu nie poddawaj sie !!! myslisz ze zolwiki turtles gdyby nie wierzyly by w siebie daleko by doszly ? NIE ale daly rade i dopierdolily Szrederowi..