Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca_zawodowy

Doradca zawodowy - perfekcyjne CV, jak szukać pracy itp. - fachowe porady

Polecane posty

Gość doradca_zawodowy

Jestem studentką kierunku "Poradnictwo i doradztwo zawodowe", pracuję przy rekrutacji pracowników, mam dużą wiedzę o zagadnieniach związanych z poszukiwaniem pracy, rozwojem osobistym. Z chęcią pomogę, doradzę osobom które poszukują pracy lub zastanawiają się nad jej zmianą. Co mogę dla Państwa zrobić? Między innymi: - napisać CV lub dokonać analizy i/lub poprawić już gotowe CV lub list motywacyjny. Wiem jakie CV są z miejsca odrzucane, a jakie przyciągają uwagę pracodawców. - doradzę w jaki sposób i w jakich miejscach prowadzić poszukiwanie pracy - doradzę w kwestii możliwych ścieżek kariery, rozwoju zawodowego, zasugeruję kursy i szkolenia które uatrakcyjnią pracownika w oczach pracodawcy. W razie pytań lub chęci współpracy proszę napisać na adres: d.zawodowy@gmail.com Proszę sformułować problem, a ja określę w jakim zakresie mogę udzielić pomocy. Za moją pracę pobieram niewielką opłatę, w zależności od stopnia skomplikowania problemu i czasu, jaki muszę mu poświęcić. Nie są to jednak wielkie kwoty. Np. zaopiniowanie i poprawienie CV to koszt kilkunastu złotych. Zapraszam Anna d.zawodowy@gmail.com

Gość gdhghhh
" Za moją pracę pobieram niewielką opłatę, w zależności od stopnia skomplikowania problemu i czasu, jaki muszę mu poświęcić " Pobieranie jakichkolwiek opłat od osób bezrobotnych w celu pomocy im w znalezieniu pracy jest BEZPRAWNE

Gość d.zawodowy
Nie pomagam w znalezieniu pracy, to lekkie przekłamanie...

Gość gdhghhh
demagogie to ty zostaw politykom :-O