Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melodie26

Dobre kosmetyki w uk

Polecane posty

Gość melodie26

Hej,jeżeli znacie i przetestowałyście jakieś fajne kosmetyki w Wielkiej Brytanii to piszcie. Ja poszukuję dobrych kosmetyków do pielęgnacji cery mieszanej. Mam tłustą skórę w sferze T,jest podrażniona-zaczerwieniona w tych miejscach a pory są bardzo widoczne(zanieczyszczone) . Obecnie używam żel oczyszczający clean&clear-seria matująca,zielona(ale chyba trochę podrażnia moją skórę,efektu matującego nie widać), krem nawilżający Simple i tonik rumiankowy też Simple( łagodzą moje podrażnienia,krem dodatkowo super nawilża ale cera nadal sie przetłuszcza no i te pory). Może któraś z was mogła by mi polecić inne kosmetyki z Simple (bardziej odpowiednie do mojej cery), lubię je bo są naprawdę delikatne. Ale oczywiście mogą być też z innej firmy,coś co wam pomogło,ja już staram się o ładną cerę bardzo dłuuugo i jak na razie nie znalazłam niczego co by mi naprawdę pomogło. Interesowałaby mnie również jakaś maseczka dobrze oczyszczająca pory ale nie podrażniająca skóry.

Gość melodie26
hej wczoraj zamówiłam sobie póbke olejku do twarzy Dr.Hauschka.Czytałam opinie i podobno jest dobry.Zobaczymy jak poradzi sobie z moją problematyczną cerą.Jak przetestuje to napisze czy coś pomógł.Może którejś z was się to przyda.

Hej, ja tez mam cere mieszana z widocznymi porami, na codzien stosuje kosmetyki ziaji i ATW (mam z Polski), regularnie odwiedzam rowniez tu w UK kosmetyczke- oczyszczanie + kwasy- to chyba daje najlepszy efekt- zwykle kosmetyki nie pomoga tak radykalnie. Czytalam dobre opinie o kosmetykach clinique- seria do cery z widocznymi porami jednak sama nie probowalam

Gość melodie26
A mogłabyś napisać ile takie zbiegi twarzy tu kosztują? Ja już dłuższy czas wybieram się do kosmetyczki ale ciągle to odkładam.W Polsce robiłam już oczyszczanie twarzy ale jakoś miło tego nie wspominam,straaasznie bolało. A o tych kosmetykach ATW już chyba kiedyś coś słyszałam,jak będę następnym razem w Polsce to się rozejrzę albo poszukam w internecie. Dzięki

Ja za oczyszczanie place Ł35 (peeling,oczyszczanie mechaniczne,maseczka algowa),kwas glkolowy Ł40. Chodze do polskiego gabinetu kosmetycznego, w angielskich jest prawie dwukrotnie drozej.

Gość melodie26
Dzięki:) W takim razie muszę się rozejrzeć czy w pobliżu mnie jest jakiś polski gabinet kosmetyczny