Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kądor

Boję się wychodzić na ten mróz.

Polecane posty

Gość kądor nosi wełniane gacie
:classic_cool:

Gość nie ćpaj tyle czekolady
jogurty, słodycze, soczki...po takiej diecie zawsze jest zimno zamiast tego mięso, tłuszcze, najlepiej długo pieczone i gotowanie :) ja moge chodzić zima w krótkim rękawie, nawet przy takim mrozie nie marznę, a dodatkowo zawsze rano biorę zimny prysznic :D

nie wiem z czego są moje gacie :) jestem wegetarianką :classic_cool: mięso odpada :classic_cool:

Gość kądor nosi wełniane gacie
dodatkowo lubi plastykowe stringi oraz metalowe bluzki :classic_cool:

Gość ciepla zima_
Jaki to "ten" mroz?

Gość wegetarianizm to zła droga
[jestem wegetarianką mięso odpada ] no to już znasz przyczyne marznięcia i tak będzie zawsze wegetarianie to generalnie głupki, rujnują sobie zdrowie, wielu z nich nie tylko marznie ale i popada w wiele chorówb, często też mają stany lękowe które mogą przejść w schizofrenię jeśli kądor masz irracjinalne lęki jak wielu wegetarian to znaczy że schizka już cie lapię :)

Gość jeszcze w Second Handach
mozna ;)

nie przekonasz mnie do mięsa :classic_cool: jeśli miałabym iść tą drogą, mogę zacząć jeść ludzi, bo od zwierząt niewiele się różnią :classic_cool: nie ma to jak używane stringi :) zawsze można te jednorazowe zbierać i przerobić np. na czapkę :classic_cool:

Żeli, pewnie, że tak :P zastanawia mnie, dlaczego odzież z Biedronki nie ma naszytego, loga sklepu :)

już nie ma Żabki, teraz jest Fresh :classic_cool: (jestem zoriętowana, bo mieszkam przy tej samej ulicy, co Fresz :classic_cool: ) spadam, obowiązki wzywają :P 🖐️ ;)