Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzik_

IMIĘ dla synka FABIAN czy NIKODEM ???

Polecane posty

Gość Madzik_

Witam serdecznie ;D Chce zapytać Was o zdanie jakie imię według Was jest fajniejsze FABIAN czy NIKODEM Jestem w ósmym ms. ciąży i nie możemy się z mężem zdecydować On od początku chciał nazwać synka Fabian Mi natomiast podoba się Nikodem ...przeprowadzam taką "imienna ankietę" Więc piszcie co Wy na to :) Wierzę w to,że imię wiąże się ściśle z charakterem Więc nadanie imienia dziecku jest bardzo trudną decyzją....Jeśli wasz syn znajomy lub mąż ma na imię Nikodem lub Fabian to napiszcie mi "jaki to człowiek" bo ja niestety nie znam, mężczyzn o tych imionach. z góry dziekuję i pozdrawiam serdecznie ;*

Gość zadneee z powyzszych
ojej a nie masz innych, bo te oba powyzej sa beznadziejne ! Fabian co to za imie wogole? kojarzy sie z pawianem bleee Nikodem yyyyyyy :/

Gość Madzik_
no i częściej wołacie na niego Nikoś czy Nikodem bo zdrobnienie Nikoś chyba bierze górę? Tak zdrabnia się też (popularne teraz imię ) żeńskie Nicol ... a jak to jest chłopczyk -bardziej spokojny czy szalony dzieciak :P???

Gość Żaklinetta
Nikodema nie znam żadneg. Fabian- mój kolega, to dziwak bez przedniego zęba , ale jakoś sobie w życiu radzi.

Gość szalonaaa onaa
no troche bez gustu te imiona! Nikodem jak nikotryna he he Fabian sorry ale mi sie z pierdem kojarzy ( moze od angielksiego fart he he)

Gość xxxx5
fabian

Gość Madzik_
heh dzieki OstraSiostra ;) właśnie na takie odp. liczyłam zakładając ten temat ;D .....Skoro Wam się te imiona nie podobają to...podajcie swoje propozycje moze akurat "nazwiecie" naszego malucha ;P

Gość mi też z pawianem
fabian sie kojarzy, a nikodem z ew. jana (3 rozdzial) i z nikodemem dyzma

Gość Shemale21
Ernest. Bardzo ładne.

Gość tylko Show Band
żadne :O:O:O

Gość Madzik_
no już któraś osoba mówi żę FABIAN częściej robi za ksywkę jak za imię....