Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuulkaa

KANEBO - co myślicie o tych kosmetykach?

Polecane posty

Gość Anuulkaa

Używałyście ich? Mam możliwość nabycia serii do twarzy, ale nie wiem czy warto, bo ich koszt jest wysoki.

Gość odradzam...
drogie to i bardzo chemiczne, mnie na przykład uczulało :(

Hej! Ja używam kosmetyków Kanebo od pół roku. Mam 25 lat i mieszną cere. Dla mnie kosmetyki Kanebo z serii Sensai Silk okazały sie zbawienne. To, jak wyglada teraz moją cera jest dla mnie absolutnym zaskoczeniem. Zawsze miałam skłonność do podrażnień, przebarwień i wyprysków. Teraz moja skóra jest po prostu idealna. Nie mam ani jednego pryszcza i ani jednej czerwonej plamki. Codziennie używam 2-stopniowego oczyszczania, potem nakładam lotion, a następnie krem (soothing cream). Okresowo używam maski hydrachange lub relaxing mask. Dodam jeszcze, że moja Mama (49 lat) również używa kosmetyków Kanebo (linia wrinkle repair) i równiez jest zachwycona. Zawsze używałyśmy kosmetyków "z górnej półki", ale dopiero teraz jesteśmy naprawde ustatysfakcjonowane. Jedynym minusem kosmetyków jest ich cena... poza tym mam wrażenie, że wybielają skóre (w końcu to japońskie kosmetyki), ale mi to akurat odpowiada. Podoba mi się też filozofia tej marki. Warto trochę poczytać o tych kosmetykach na ich stronie nternetowej. Pozdrawiam:)

Aha, jeszcze jedno. Ktoś tu napisał, że te kosmetyki KANEBO są bardzo chemiczne. To ściema. Kosmetyki te są absolutnie naturalne. Nie wiem więc skąd takie bzdurne informacje...

Gość właśnie szukam na allegro
...kosmetyków Kanebo, bo mi się skończyły :( Pierwsze kremy dostałam w prezencie i wszyscy mówili, że to super ekskluzywne i w ogóle, więc z zasady byłam trochę sceptyczna, ale to, co mi zrobiły te kosmetyki z twarzą to po prostu NIEMOŻLIWE! Mam 33 lata, a buzię jak nastolatka! :) Wszystkie pierwsze zmarszczki, które zaczęły się pojawiać przed trzydziestką ZNIKNĘŁY! Nie byłam w stanie uwierzyć, że krem może zdziałać coś takiego, teraz już wiem dlaczego telewizyjne gwiazdy tak wyglądają; Mołek, Doda też używają Kanebo, ale one to mogą robić na co dzień, ja musiałam odkładać pół roku żeby kupić serię, ale naprawdę warto. Ale się rozpisałam, aż zapomniałam po co :D Osoby sprzedające próbki i testery, szczególnie z linii Kanebo Cellular Performance proszę o kontakt (liaah@o2.pl) - gdyż chętnie kupię :)

Gość jolkamocna134
ludzie to jak z nimi w koncu jest, chemiczne czy nie chemiczne??? szczegolnie kremy pod oczy jakie sa?

Gość gość
Ja tez poproszę o kontakt z osobami które sprzedają próbki kosmetyków Kanebo. doda115@poczta.onet.pl