Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz sie robi meczacee

Gluche telefony na domowy- czy jest mozliwosc sprawdzenia

Polecane posty

z jakiego nr ktos dzwoni? Od jakiegos czasu dostaje gluche telefony, oczywiscie nie wyswietla sie nr. Obojetnie kto by nie odebral. Chce sie dowiedziec czy jest mozliwosc jakos sprawdzenia kto dzwoi bo to juz jest meczace strasznei

Gość Magda Ewa Maria
na pewno można to jakoś sprawdzić, ale nie uda Ci się to samej musiałabys chyba zgłosić to na policję

jezu dziecko przestaj wpieprzac te cholerna choinke wszedzie! Co do tematu, hmm od razu na polcje? Nie wiem moze jest jakis sposob by sprawdzic moze u operatora?

Miałam kiedyś podobny problem z telefonem stacjonarnym. Kiedy odbierałam nikt się nie odzywał. Gdy odebrał ktoś inny jakaś pinda - bo to była ona - prosiła mnie do telefonu po czym też była cisza. Trwało to jakiś czas i było zajebiście wkurzające. W związku z tym, że telefon był na mojego tatę to właśnie on zadzwonił do telekomunikacji. Okazało się, że absolutnie żadnego numeru podać nie mogą, ale postarają się coś z tym zrobić. I rzeczywiście niedługo potem te telefony ustały. Nie wiem tylko czy była to interwencja tp czy komuś znudziły się te żarty. Podejrzewam, że to drugie :O