Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim jeden z wielu

męża chyba pogrzało

Polecane posty

robi za caritas zamowil na allegro plye za 120 zł potem jechać na pocztę ją odebrać bo jego brat miał oddać kasę no to mąż poszedł zrobić tv (ale nie naprawil bo tv juz na zlom ale brat jego sie zgodzil zamowic ze nawet jak dzialac nie bedzie to zeby zamowic) a maz ze nie wzial kasy ani jego brat nie oddal bo tv nie dziala... dla mnie to chore nie ma pracy kasy juz tez i robi za caritas no chore chore

Gość z gracją wygłodniałego lampart
To akurat chore. Choć mi jako serwisantowi RTV też się zdarza zrobić takiego babola tzn ja nie mam serwisu i pracuję od czasu do czasu więc muszę kupować niektóre części w ciemno , na razie 3 razy udupiłem kasę :O to nie tak dużo.

Serwisant zrozumie. Kupił części do TV który nie działał i nie pobrał naprawy za niewykonaną naprawę choć było to na prośbę brata. super prosto Brak kazał kupić cześć, część nie działa, tv też , mąż kasę stracił .

"i nie pobrał kasy za wykonaną naprawę " miało być :O teraz ja piszę jak potłuczony.

ale brat mowil ze nawet jak dzilac nie bedzie to ze zwroci kase bo zamawiane na jego ryzyko. a ze moj maz jest dumny okropnie to ze on tej kasy nie wezmie bo tv nie dziala...... tym bardziej ze to sa za nasze pieniadze a ja mowilam ze jesli zwroci kase to zamow

Gość za caritas to on akurat
nie robi, oni doskonale wiedza jak krecic kase i jak sprawic, zeby ludzie im dawali.

ale moj maz bawi sie w elektronike i nie pracuje w zadnym serwisie

Gość ale pyszne sniadanie
Boże co za bełkot. Używaj wielkich liter. Podziel to wszystko na zdania.I napisz jeszcze raz.

wrrr uwalniam emocje

To jest bardzo nieopłacalny interes, ja się teraz też wbiłem na taką minę. Kupiłem część za 80zł do TV ELEMIS (taki stary strucel) i to nie było to i jestem łącznie 120zł do tyłu a TV nie działa i kto mi da za naprawę więcej niż 160zł ? będzie naprawa za darmo bo muszę części kupić jeszcze.

Jej mąż jest za uczciwy. Przyjmuje zasadę nie działa to nie biorę kasy.

no ok jest uczciwy oj jest ale jakby mial prace i stale zarobki to ok on zarabia jego duma. ale jak nie pracuje teraz a nam zostalo zaledwie pare stowek na koncie to cos tu nie halo

ale to nie pierwszy raz takie cos on wiecznie dla swojej rodziny robi za caritas pomimo tego ze jestesmy najbiedniejsi a calego jego rodzenstwo pracuje za granica.... wkurza mnie to jak szlag. oni by tez mogli nam pomoc ale nikt palcem nie kiwnie

Może się jeszcze oduczy.

taaaa... ja mu powiedzialm zeby nie robil wiecej razy za caritas i nie tak sie umawialismy ale to jest tepa pala!!! jestem na niego wsciekla teraz nie mam pieniedzy na srodowa wizyte u dentysty.,...... a te pare stowek co zostalo na koncie az boje sie ruszac bo za co zyc teraz

ludiz eczy wy nie umiecie pisać do ładu i składu! zdań po polsku ni eumiecie składać czy o co chodzi! piszesz jak dziecko w amoku co właśńie lanie dostało! nie umiesz poprawnie sklecic zdania!

i poszedl do piwnicy dalej cos majstrowac zwiazanego z elektronika niech ten bencwal poszuka pracy.... ja chce isc na staz to on ze nie bo to bo tamto (boi sie ze kto mnie poderwie) ale ja nie chce siedziec na dupie a pieniadze sie przydadza normalnie tylko glowa w sciane walic

Bo jestem wkurzona!!! A forum to jedyna forma uwolnienia emocji.

Gość ooooooopss I did it again.....
To ty nie pracujesz? To co w takim razie caly dzien w domu robisz??

robiłem tez niedawno stary adapter sąsiadki i jak kuz działał to nagle cus jebło, syf w calym pokoju sie rozszedl i gada szlag trafil a baba mie sadem straszy ze niby wzielem do naprawy a rozwalilem a ona se starych płyt nie moze słuchać, a jak jej poradzilem zeby se mp3 kupiła to zaczeła wrzeszczec że se jaja z niej robię bo na szyi to sie medalik nosi a nie muzykie

może faktycznie, walnij głowa o ścianę, kasy to nie zwróci, ale chociaż przestanież pisać jak osoba ze splątaniem psychicznym albo słowotokiem

ewa 33 Wybacz ale to forum nie jest jak forum np. e l e k t r o d a w którym trzeba pisać ze słownikiem w ręku.

Dobry podszyw :classic_cool:)))

kurde co nie łapieta co sie po polskiemu wypisuje ? Do szkółki wrócic chyba się trzeba , a maż to w tym naprawde dobry jest no czasem go pogrzeje i gitara nie gro

Gość lilipop
napisz po polsku

podszyl sie podemnie ten wyzej....wrrr

przechodze na moj oficjalny nick :) bo widze ze podszywacze wyczajają wszytsko

Gość na tym biznesie sie nie zarobi
Do nowych TV nie ma części albo cena jak polowa nowego telewizora. Starych nikt nie naprawia, w pierwszym lepszym komisie kupi grającego rumpla za 100zł albo i mniej :P (za 100zl to juz na wypasie) Jak ktos placi za naprawe rumpla ponad 50zł to juz jest zdrowo trzepniety, na allegro nawet za darmo ludzie takie rumple oddaja (koszty wysylki) :D hheehhehe