Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewik81

Czy konkursy radiowe to ściema

Polecane posty

Gość Tadzisław
Widzę, że niektórzy tu komentujący inteligencją nie grzeszą. Każda loteria opiera się na tej samej zasadzie. To genialnie pomyślany biznes, ale uczciwy. Ludzie wysyłają łącznie miliony sms-ów, więc np. radio zgarnia miliony złotych. Jeśli codziennie losuje zaledwie kilka osób, a wylosowana osoba ma wybrać jedną literkę, przy czym tylko za jedną kryje się np. pół miliona, a za każdą inną np. 10.000 zł, to chyba jasne, że im się te wygrane zwracają z ogromną nawiązką i nie trzeba tutaj nikogo "podstawiać". Te parę wylosowanych zgarnie po prostu najwyżej (!) 20% z dochodów radia na ten konkretny dzień. Najwyżej, bo prawdopodobieństwo wybrania tej jednej literki nie jest duże.

Gość gość
Ja wygrałem nieraz gdyby wszystko podłączyć nagrody rzeczowe i pieniężne to okolo 15, 000 zl

Gość SandraTopolska
Radiowe konkursy to może nie ściema, bo tam za dużo wygrać nie można, ale co innego jeżeli chodzi o konkursy telewizyjne, gdzie możesz wygrać 250 tysięcy. Moim zdaniem wysyłanie tam sms-ów to strata pieniędzy, proszę na ten temat poczytać http://www.coachingduszy.pl/loterie-sms-i-wielka-strata-pieniedzy/

Gość Marcelin55
Zastanawiam się nad tym od jakiegoś czasu bo wielu moich znajomych gra i jeszcze nikt nic nie wygrał!Ja za to cały czas liczę na jeszcze większą wygraną w lotto xD Gram dość często przez stronę kuponylotto pl!Super sprawa bo nie muszę biec do kolektury a już raz udało mi sie trafić czwórkę!

Gość Robert

Mój znajomy ma znajomego w esce i zawsze wygrywa co zapragnie. Eska konkursy to ściema dla naiwnych

Gość majka

ja nie uważam, że konkursy jakiekolwiek to ściema bo sama już kilka razy potrafiłam coś wygrać no i moi znajomi też. Teraz aktualnie to biorę udział w loterii payback i poluje na ten milion punktów