Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirkaaaa

jak odzyskac dawno ja?

Polecane posty

witam mam powazny problem mam 25 lat mam meza starszego o 25 lat i dwujke dzieci nigdzie nie chce jezdzic z dziecmi na wczasy gdzie mam mozliwosc jechac czy leciec gdzie tylko zechce ale boje sie ze znowu zrobie mezowi awanture ze patrzy tu czy tam...caly czas chodzi za mno strach czy niewiem jak to nazwac ze bedo piekniejsze ladniejsze i tylko to mnie interesuje i przez to nigdzie nie jezdze jestem szczupla i na brak zainteresowania nie nazekam nawet teraz ale i tak nadal maqm kompleksy a moz jak to facet zawsze sie spojrzy to tu to tam na dziewczyne i wtedy mi jest bardzo przykro...siedze w domu jak jaskiniowiec pomocy doradzcie co mam robic????????

Przestań poprostu się użalać tylko bierz męża dzieciaki i jedzcie gdzieś.zrelaksyj się masz 25 lat więc napewno jesteś atrakcyjna cos sobie wkręcasz niepotrzebnie.zapewnij jakies rozrywki powygłupiaj się a napweno wszystkim bedzie miło.trochę wiary w siebie kobieto:)

ogolnie to jestem rozrywkowa i wesola i pewniejsza siebie ale tylko wtedy kiedy nie ma w poblizu meza :-) bo przy nim czuje sie niepewnie i czuje nizszosc z powodu wyksztalcenia nie mam nawet matury