Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosadzicieeeee

czy mezczyznom podobaja sie kobiety o typie urody kobieta-dziecko

Polecane posty

Gość cosadzicieeeee

?

Gość kobita dziecko
???/ to chyba jakas 12 laka której cycki nadmiernie urosły :) pedofilom może sie takie podobają... a co do dorosłych lasek to nie znam żadnej w typie "dziecko" więc nie mogę powiedzieć 🖐️

Gość cosadzicieeeee
ale ja tu mowie o twarzy. przeciez kobieta o takiej twarz moze miec biust duzy badz maly, wlosy lonowe w duzej ilosci badz w malej

Gość a wiesz co to jest fansówka
to taka kobieta co wszystko co ma w ręce bierze do buzi :classic_cool:

Gość pedofilom na pewno tak

ja mam taki typ urody - wielka gęba - przez co wyglądam dziecinnie, mam 21 lat a wszyscy mi dają 15-16 :o seksapilu brak ale facetom jakoś sie nawet podobam zwlaszcza chlopaczkom, licealistom... bo wyglądam nietypowo. biust ostatnio mi też zanikl. w sumie to fajnie wyglądać bezplciowo :D

Gość widze ze niektorzy
wogole nie maja pojecia co to znaczy kobieta dziecko

Gość kobieta- dziecko taki
typ urody

Gość tryrhur
kobiea dziecko to wielkie oczy duze usta a przy tym delikatne rysy...Ja mam taki typ urody...ludzie nie traktuja mnie powaznie,ale na powodzenie nie narzekam

Gość nie ma takiego
typu urody,albo kobieta albo dziecko .Ewentualnie młłodo wyglądająca kobieta albo staro wyglądające dziecko. I basta !

Opowiadam: kobieta o urodzie typu dziecko :-o nie podoba mi sie, ale to moje zdanie.Moze sa osoby, a raczej panowie, ktorym taki typ sie podoba:).

Gość Ewaldi
kobieta, która już dawno dzieckiem nie jest powinna wyglądać jak kobieta i nic nie szkodzi, że ma cerę delikatną jak dupka niemowlaka :)

Gość Osscar
Dla mnie kobieta o dziewczęcej urodzie , niewielkim wzroście ,wąskich biodrach , małych piersiątkach odpada ! Wg mnie jest to tzw. niedorozwój fizyczny .

Gość Ewaldi
Osscar , ale bredzisz ! właśnie takie kobietki są ekstra i długo będą młodo wyglądać , jak zajdzie w ciążę to i tak przytyje a cycki same urosną , pomyśl przyszłościowo :)

Zalezy kto co lubi.Ja gdybym byla facetem, pewnie a raczej na 100% wolalabym kobiety o kraglych ksztaltach, pelnych piersiach.Nie mowie tu absolutnie o ksztaltach rubensowskich :) Baba ma miec pupe i cyce :classic_cool: A jesli chodzi o urode, to juz indywidualne gusta.

Gość Osscar
Nie znasz życia Ewaldi, takie kobiety rzadko zachodzą w ciąże .

Ja też mam taki typ urody :P na powodzenie nie narzekam do tego jestem drobna ale kształty mam bardzo kobiece :P ale rzeczywiście poważnie czasem ludzie cię nie traktują :o

Gość Ewaldi
Osscar , znam życie od podszewki ale jeżeli masz na myśli anorektyczki to masz kupę racji w tym ustępie :) mają problem

Gość Osscar
Nie mam na myśli anorektyczek , co nie zaprzecza temu ,że z macierzyństwem anorektyczki mogą się pożegnac .

Gość hghgghhfhh
Ja jestem niska i drobna, ale za to zgrabna. Ludzie dają mi kilka lat mniej niż mam (a mam 19)... Wolałabym wyglądać bardziej kobieco

TYlko o co chodzi z tą kobietą - dzieckiem? Wzrost i wagę? Czy brak piersi i bioder? Ktoś w stylu Eleen Page z Juno?