Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rambarbarka

Jak spędzacie czas ze swoimi facetami w zimę?

Polecane posty

Gość rambarbarka

Co robicie z waszymi facetami w zimowe dni? Bo u nas straszna monotonnia - jednego wieczora on jest u mnie, następnego ja u niego. Oglądamy TV, uprawiamy seks. Czasami wyskoczymy do znajomych, czy do kina. I tak to mniej więcej wygląda od pewnego czasu. Co innego na wiosnę czy latem, wtedy można chociaż gdzieś pojechać, pospędzać czas na powietrzu. Ja chcę już lata! :p

Gość rambarbarka
No dobra, ale ja pytam o to jak spędzacie wolny czas WSPÓLNIE.

Gość normalnie
tak jak Ty rozmawiamy, seksimy się- uwielbiam się z Nim kochać, oglądamy filmy na kompie, gotujemy razem, chodzimy do kina, do wspólnych znajomych i nie rozumiem dlaczego ma to być monotonne? Za każdym razem nasz sex jest inny, za każdym razem rozmawiamy o czym innym, oglądamy inne filmy, chodzimy w inne miejsca, więc nie rozumiem Twojego pisania o monotonii:(

Gość 234567890
rambarbaraka nie wie poprostu czy faktyczniecos do neigo czuje i w tym ejst problem ...:(:(:(

Gość mój facet
siedzi przy kompie calymi dniami i w dupie ma wspólne spedzanie czasu:D. Woli poromansowac na gg z wirtualną przyjaciółką i poskarżyć się na mnie, że ośmielam się mieć jakieś własne zdanie:D. Chyba pora go wypchnąć przez okno.

Co tydzień chodzimy do kina. 2 razy w tygodniu jeździmy na łyżwach (chociaż ostatnio nie bo chorowalam) Oglądamy u mnie w pokoju filmy Chodzimy na bilard Wczoraj chłopak zaprosił mnie na kolację do eleganckiej restauracji