Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleccie mi piosenke

Mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Byłam na giełdzie psów. Łaził tam jakiś facet i chciał mi wcisnąć psa za 5 zł :O Powiedziałam, że nie jestem zainteresowana. Po jakimś czasie powiedział, że odda mi go za darmo, ale nadal byłam nieugięta. Teraz jak sobie przypomnę tego biednego pieska, to żałuję, że go nie zabrałam od tego faceta :( Nie dość, że był chudy i smutny, to mógł go wziąć jakiś sadysta :(

Gość 8789
ja go kupiłem :D Wytargowałem się do 1.38, podpaliłem i zrzuciłem z 8 piętra :classic_cool:

Gość ona skorpiona von
poleccie mi piosenke - też bym miała... ale bylabys go w stanie utrzymac?

Miałabym jak go utrzymać, bo się zdecydowałam na kupno psa.... Na giełdę pojechałam ze względu, żeby się rozejrzeć. Zapatrzyłam na labradora, którego od zawsze chciałam, a teraz żałuję, że nie wzięłam tego kundelka :(

Gość kopiec kreta
Przesadzilas. pewnie wtedy stwierdzias, ze ten kundel jest za brzydki, jak ty nz nim wyjdziesz i wogole, labrador przeciez bedzie sie lepiej prezentowal... a ten biedaczek pewnie z glodu przymiera...

Wiesz co zachowałaś się jak egoistka... Paniusia po labradorka sobie pojechała a kundelek bebe.... :( Skoro był wychudzony a gościu chciał Ci dąc za darmo to zdołuje Cię ale takie psy na koniec dnia są wyrzucane do śnietnika albo zostawiane same sobie... :(

kopiec kreta>> właśnie dlatego teraz mam jeszcze większe wyrzuty sumienia :( Właściwie to ten kundelek nie był brzydki, tylko wtedy nawet nie wyobrażałam sobie takiej opcji, że mogę go wziąć... Uparłam się, że to musi być labrador.... Może w ramach rekompensaty wezmę jakiegoś psa ze schroniska...

Może gdybym była sama na tej giełdzie to inaczej bym zareagowała... Byłam z koleżanką, ona coś zaczęła gadać, że lepiej się nie zbliżać ani do tego faceta, ani do tego psa, który jest najprawdopodobniej chory... To jeszcze bardziej mnie oddalało o decyzji wzięcia tego psa...

Żadne tłumaczenia nie usprawiedliwiaja tego co zrobiłaś. Opowiem Ci moja historię, miałam "zaklepanego" psa rasy york miał kosztować 2000 tysiące, pojechałam z siostrą na zakupy do tesco, przed tesco stał gościu - pijak, w kartonie miał 2 szczeniaki, wychudzone, zarobaczone, ropiejące oczy, nie zastanawiałam się co z tym yorkiem od razu z siostra dałysmy mu 50 bo tyle chciał, psiaki do weterynarza i dzisiaj to dwa małe śliczne łaciate kundelki które kochają nad najbardziej na świecie, nasze żywe sreberka. A tego yorka no cóż, musiałam zadzwonić przeprosić i przepadł.

Gość dsals
Nienawidze takich ludzi. Zycze Ci takiego życia jak te psy mają. teraz zrób dobry uczynek i idz do schroniska po pasa. Pierdolnieta dziwko

Qrcze, teraz mam jest jeszcze gorzej :( Myslałam, że może ktoś mnie pocieszy :(

Gość to co ma dziewczyna brać
wszystkie psy, jakie jej wciskają? Może jeszcze zaopiekuje się wszystkimi bezdomnymi i głodnymi dziećmi całego świata?

Jesteście jacyś pojebani :O Ciekawe czy Wy byście go wzięli :O Skoro dziewczyna marzyła o labradorze to tylko jej sprawa, ja chciałabym w przyszłości mieć Golden Retrievera. Tępe pipy ... Ciekawe czy Wy cokolwiek zrobiłyście dla zwierząt :O

nie przejmuj się tymi co zaczęli walić łaciną na Ciebie :o nie mają co robić to się wyżywają na forum. Ja też bym miała wyrzuty sumienia na Twoim miejscu i może nawet bym się tam wróciła i poszukała, nie wiem... Nienawidzę tego świata za to, że jest taki okrutny... zwłaszcza nienawidzę tych zwierząt, potocznie zwanych LUDZIE :o

No ja zrobilam juz opisałam, dodoatkowo w szkole organizuje zbiórki na schorniska i jesem w wolontariacie.... Autorko jakiego pocieszenia chcesz? Ciebie wygłodzić i zamknąć z pijakami....

Jak się rozdzieliłam z koleżanką, to zawróciłam się po psa, ale tego faceta już nie było... Teraz tak myślę, że jeżeli ktoś płaci za psa ponad 1000 zł, to na pewno go nie bierze po to żeby później go maltretować, a z takim psem za 5 zł, to nic nie wiadomo.