Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z zapytaaniemm

możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość z zapytaaniemm

5 dni po skoncxonym okresei (10 dzien cyklu) kochałam się z chłopakiem. Beta robiłam 23 dnia cyklu wyszła negatywna. Cykle mam ponad 30 dni. Jednak ostatnio mam dużą ilość białego śluzu. Zwykły biały (nie "twarożkowy") Jest możliwość bycia w ciąży? martwie się strasznie!

Gość z zapytaaniemm
pomoże ktoś?

Gość manona
Jeśli beta wyszła negatywnie w 23dc to nie jesteś na pewno w ciąży :)

Gość beta w 10 dni po jest pewna

Gość manona
a biały śluz jest przed okresem

Gość z zapytaaniemm
dzięki wielkie, strasznie mi ulżyło, jednakże w wielkim niepokoju będę aż do dostania okresu-na który czekam z niecierpliwością.

Gość liliiiiiiiii
Mam Pytanie. W 20 dzień cyklu kochałam się z chłopakiem. Cykle mam 28 dniowe. I obsunęła nam się prezerwatywa. Całkowicie. Po prostu spadła i została we mnie. Wpradzie on nei doszedl. Ale jak wiadomo nei koniecznei trzeba dojść by kobieta zaszła w ciąże. I tu pojawia sie moje pytanie. Jezeli teraz dostane okres czy on bedzie ze tak powiem wiarygodny? Skoro mineło od tamtego czasu do domneimanej miesiączki 8 dni. Będzie to oznaka że w ciąży nei jestem...? Czy powinnam zrobić test? Czy on coś wykarze po tak krótkim czasie? Jak myślicie powinnam sie denerwować skoro on nie doszedł?

Gość nie panikuj bo to nie ma
sensu!!! Poczekaj do terminu @ i jak nie przyjdzie, to zrób test albo najlepiej beta hcg.