Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak znaleźć obrączkę w śniegu

Jak znaleźć obrączkę w śniegu!

Polecane posty

Ratunku! Rzucałam sobie śnieżkami na tarasie i obrączka mi się zsunęła z palca i wpadła w największe chaszcze i krzaki. 30 cm śniegu nie ułatwia sprawy. Jak ją znaleźć? Myślałam o wykrywaczu metalu, nawet znalazłam wypożyczalnię. Czy ktoś miał kiedyś taką sytuację? Boże ja się zabiję !

Gość poczekaj do wiosny

Pozostaje wypożyczyć wykrywacz metalu. Za dużo wszelakiej maści krzaków, chaszczy i innych pierdół. :(

Gość Evelinnasss
Przecież to nie Twoja wina, żę zgubiłaś..zdarza się i tak... Nie lepiej zaczekać do jutra z szukaniem? Do jutra nie ucieknie :)

Gość barbAPAPA...
zaczekaj na odwilż :D

Gość taka se jednnaaa
jak to jest blisko domu to mozesz polatac z garczkami cieplej wody i lac na snieg

Gość dodo1410xl
mówisz że to taras to polej to ciepła woda i po robocie!!

wykrywacz metalu szybko pożyczyć albo grzebać ostatecznie jak śnieg jest świeży to powinna być dziurka tam gdzie spadła. Czyli przeszukiwać poruszone miejsca. Zresztą jak to na waszym tarasie to macie duzo czasu na poszukiwania więc można to zrobić bardzo metodycznie

Dzięki za porady. Nie, rzucałam stojąc na tarasie, i ona spadła niżej na ogród w największe chaszcze i krzaki. Taras już cały przeryty. Polewałam wodą te krzaki, ale to są iglaki, więc coś tam znaleźć to masakra. I poczekam do jutra, po ciemku o latarce szukać to do usranej śmierci nie znajdę. Jak igła w stogu siana :(. Śnieg wisi na iglakach, wszelaki dziurki obczajone, zero. Mi się raczej wydaje, że to wpadło w największe skupisko zielska, a wymieszane ze śniegiem to.. brak słów. Ech poryczałam się :(.

Ja swoją zgubiłam latem. Tydzień po ślubie. W trawie. Przeoraliśmy cały ten rów z tą trawą i wszystko do okoła. Wykrywacz metali też był i ... nic z tego. Musieliśmy kupić nową

Może faktycznie spróbuj z tą wodą i latarką jakąś porządną. Napisz jak znajdziesz:)

O kurczę, to nieźle. Musieliście nieźle baraszkować w tej trawie :). Co do mojej, ja wiem w które miejsce spadła, ale tam jest wszystko gęsto zarośnięte i ona może być wszędzie, zawieszona na krzaku, czy pod krzakiem w najgłębszym śniegu. To jest teren tak 4x4 metry, akurat największe chaszcze :(. Mąż zamówił jakiś wykrywacz na allegro bo z wypożyczalnią to cyrki, jak żądają 1000 zł kaucji, masakra jakaś.

Gość zima 1977/1978
ulica Grójecka w Warszawie , początek marca roku 1978 , odkopano spod śniegu faceta , na ręku miał zegarek i obrączkę na palcu , obok leżała teczka i kapelusz , w ręku trzymał gazetę z 23 grudnia

Gość zebrac snieg do wiader
i postawic w cieple.

Fajnie, ale wątpię, czy ona jest w śniegu, ona leży gdzieś w krzakach, samotna i zziębnięta :). I nie mam 150 wiader w chacie ;).

my wracaliśmy z imprezy akurat koło rowu ale nic nie robiliśmy hehehe:) rozmawialiśmy i machnęłam ręką i dosłownie widziałam w zwolnionym tempie jak na jakimś filmie, jak ona leci od razu poszłam w to miejsce i niestety...poruszyłam niebo i ziemie a obrączki jak nie było tak niema.pewnie z deszczem i śniegiem dawno spłynęła gdzieś

Gość assasa
obrączko radar kup ; D

jeszcze odwaliłam taki numer że wezwałam policje z superlatarką bo moja była do dupy ;P

mówię poważnie.teraz jak sobie to przypomne to pękam ze śmiechu ale wtedy to nie było mi wesoło.autorko topiku poczekaj do rana bo w nocy nic nie wskórasz

Gość assasa
obrączka złota szczoch też ; D wtedy nie znajdzie na pewno ;d