Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojejka.

-PROSZE O POMOC W ZINTERPRETOWANIU OKROPNEGO SNU!!!!

Polecane posty

Gość Ojejka.

Mialam okropny sen-snilo mi sie, ze moi koledzy ze szkoly podstawowej byli uwiezieni pod lodem, bo jechali na jakas wycieczke, i zdarzyla sie tragedia. Widzialam jak moje kolezanki i koledzy wyciagaja ciala, pozniej jakby sie poddali a ja zaczelam krzyczec, ze trzeba ratowac, plakalam i zaczelam robic dziure, ze moze nie widza swiatla, ze moze im trzeba powietrza, ze trzeba im ulatwic droge wyjscia. rozkuwalam ten lod i plakalam, z bezsilnosci ,ze inni sie poddali ,ze juz trace sily, ze mi zimno... Pozniej przenioslam sie jakby na most stalowy ktory zaczal sie ruszac, widzialam jakies graffitii, bylam w jakims niebezpieczxnym miejscu.Caly czas towarzyszyla ciemnosc, szarosc... .... Patrzylam do sennika jesli chodzi o pojedyncze wyrazy,ale jesli chodzi o ogolna spojnosc to nie trzyma sie kupy ze tak powiem. Moze ktos sie zna?

wystarczy że oglądałaś jakieś wiadomości z reportażem z trzęsienia ziemi i trochę zdjęć z polski. do tego dodaj jakieś wspominki o znajomych (nawet mimowolne) i sen gotowy. sny nie stanowią przepowiedni przyszłości, sa jedynie reakcją mózgu na różne zdarzenia. czasem pomagaja nam uświadomić sobie, ze dana sytuacja jest dla nas zła itp. ale nic poza tym.

Gość karlajnZawiercie
A ja sie nie zgadzam z poprzedniczka. Sny jesli chodzi o mnie zawsze mnie przed czyms ostrzegaja. Najgorzej jesli snia mi sie zeby, wtedy moge myslec, ze choroba, badz smierc bliskiej osoby jest tuz tuz...

nie znam się ,ale ja bym przetłumaczyła to tak że utraciłaś kontakt z bliskimi ci osobami , bądz czujesz się przez nich nie rozumiana (to jest ten lód, który was dzieli), ale chciałabyś to zmienić, lecz oni niebardzo tego chcą

Gość Ojejka..
Pepek-niezle Ci sie udalo, bo od 2 tygodni jestem za granica, szukam pracy ale nie ma niestety. Boje sie, ze bede musiala wrocic do polski,a tam wiem ,ze jeszcze gorzej....tak bardzo chce pracowac buuuuuuuuuuuuu

Gość Kika00
Ojj kazdemu sie moze takie cos przysnic i nie musi to od razu oznaczac jakas tragedie, mi sie sniło ze mnie bandyci przed domem porywaja,i snił mi sie juz 4 razy - gdzies ok 1 roku temu- a jak widzisz puki co jeszcze siedze tu przed kpmem i izyje:D jestes zabardzo przesądna,nie wierz w zadne senniki bo to pic na wode jak te całe horoskopy:P