Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zryło mi móżdzek

Najgłupsze teksty jakie powiedziałam kolesiom

Polecane posty

Gość zryło mi móżdzek

Dla waszej wiadomości puszczam takie głupie tekst jak łapie tzw głupawkę chcac sie wyluzować. np EEE, a tak w ogóle to jak masz na imie? ( tekst po godzinie całowania na parkiecie) Ojej, ty masz 22 lata? Boże czuje się jak pedofil! ( jestem 2 lata starsza..) Hm, Jestem Ania, a ty jak? Wojtek? ee, nigdy sie nie bzykałam z żadnym Wojtkiem ( to po jakiejs minucie rozmowy, kumpela padła trupem) mam nadzieje ze nie jesteś obrzezany..( to po fatazjach z kumpelą o przystojnym X) Wiesz, sorry ale nie zaproszę cię na drinka bo mąż pewnie jeszcze nie śpi, mój synek ma ospę wiec on z nim pewnie jeszcze siedzi..( nadmieniam że nie mam męża ani dziecka, widok miny faceta będe pamietać do końca zycia)

Gość Frrania.
Na gg: on: co masz na sobie? ja: bieliznę z ze skóry krokodyla syberyjskiego on: o fajnie musisz wygladać, tak seksi ja: szkoda że nie widzisz Cisza, po minucie on: e ty, w googlach nie nic o takim krokodylu ja: poważnie? on: sprawdź ja: o kvrwa, oszukali mnie w sklepie

Gość smierdziel
24lata a taka durna

Gość zryło mi móżdzek
gdzie wasze poczucie humoru... dobije do 30 to spowaznieję, a takie wyskoki z tekstami naprawde nie powtarzam często...

Frrania. Na gg: on: co masz na sobie? ja: bieliznę z ze skóry krokodyla syberyjskiego on: o fajnie musisz wygladać, tak seksi ja: szkoda że nie widzisz Cisza, po minucie on: e ty, w googlach nie nic o takim krokodylu ja: poważnie? on: sprawdź ja: o kvrwa, oszukali mnie w sklepie męskie spytki :D X: ale Ty jesteś piękna ja: ale Ty musisz być pijany X: niemożliwe, na pewno jesteś piękną kobietą ja: o k...a, ile Ty wypiłeś? widzisz jeszcze? X: serio nie jesteś ładna? a to przepraszam Y: można pogadać? ja: nie Y: ale dlaczego? ja: nie muszę Y: podaj powód ja: jestem w ciąży, a nie wiem z kim, więc poszukuję potencjalnego ojca dla mojego dziecka, a Tobie źle z oczu patrzy

Gość smierdziel
a jak pierdne, po czym spytam gdzie twoje poczucie humoru, to wyjdziesz na sztywna, czy ja na prostaka? :D

Gość Nicolka.....
Pije piwko z kolezanka. Podchodzi jakis koles: on: slicznie pachniesz jakie to perfumy ja: szyre mydlo z woda No i sobie koles poszedl :(

Gość Nicolka.....
Tez tak mysle :)

Gość podsłuchane
moja matka do starego- " misiek, ty znowu masz erekcje" Nie wiem, takim tonem to powiedziała jakby się zdziwiła

Gość wiollina
Na uczelni w windzie...ścisk na maksa. Kolega na to: gdyby nie co niektóre panie to nie byłoby gdzie palca włożyć.. Ja mu na to: gdyby nie panowie nie byłoby za co złapać, ale sorry ciebie to pewnie i tak nie dotyczy... :)

Gość Robal lub robaczek
fajny topik. mi kiedyś facio wyznawał miłość, bylismy po paru piwkach, nie umiałam już wytrzymać. Z oddali słyszałam wyznanie ale wypaliłm SORRY, MUSZĘ SIKU ALE JUŻ- ZARAZ WRÓCIMY DO TEMATU> Nie wróciliśmy, obraził się... Naprawdę, mało co a zsiusiałabym się pod siebie, trochę wydłużał..

Gość smierdziel
e zupa, przyznaj sie, juz cie szanuje :classic_cool: :D

Gość smierdziel
to faktycznie strasznie kochau :D swoja droga przypomina mi sie jak kiedys dzielnie znosilem umizgi takiej panienki w podobnej sytuacji, no ale przeciez nie dam po sobie poznac :classic_cool: ..byl to jedyny jedyny raz w moim zyciu kiedy lejac nie czulem ulgi tylko potworny bol :o serio, jak ktos tyle utrzyma to zrozumie o czym mowie :D

Gość smierdziel
e no jak ja niby mam szukac, pochwal sie :p

Gość smierdziel
nie ma glupich pytan :classic_cool: to daj bez nickow :p

Gość smierdziel
to sie nie chwal :p

Gość smierdziel
cziken :p

Gość smierdziel
czemu dwa :o :D