Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa788219223

czy grzybica narządów jest zagrożeniem dla ciąży?

Polecane posty

dwa tygodnie temu współżylam z chłopakiem, ale jemu przed orgazmem wycieka taki sluz...a nie zabezpieczaliśmy sie w zaden sposob...od tamtej pory oboje dostalismy zapalenia grzybicznego z czego juz sie wyleczylismy natomiast 16 stycznia powinnam dostac miesiaczke a do dzis jej nie dostalam, bola mnie piersi bardzo i mam duzy apetyt...a miesiaczki nie ma.. w dzien w ktory powinnam dostac zrobilam test i wyszedl negatywnie...co mam zrobic? co o tym myslec?

dostaniesz miesiączke lada dzień. ja też tak mam ze bolą mnie piersi a lodówka jest moją najlepszą koleżanką. przechodzi jak dostaje okresu. poza tym jesli partner tez dostał grzybice to musicie leczyc sie oboje, nie tylko ty bo bedzie cały czas cie zarażał.

tak i on sie wyleczyl i ja...ale przed tm wspolzylismy i wyciwkal mu ten plyn...i czy przez to moge byc w ciazy...? bo bralam tabletki na ta grzybice ale dzis bylam u ginekologa i powiedziala mi ze powinnam w czasie dostac czyli 16 stycznia... a nic nie wskazuje na to zebym miala dostac