Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magggy32

klopoty z gadlem

Polecane posty

Gość magggy32

mam pytanie czy ktos z was był u foniatry na nastawianiu głosu ?jak to wyglada w praktyce czy to cos strasznego ...?mam jeszcze pytanie czy znacie skuteczny syrop na suchy kaszel z oskrzeli bo nie chce mi ustac i nic nie pomaga pozdrawiam

Gość Co to jest...............
gadło? Podejrzewam, że masz na myśli gardło, prawda? ZAtem spróbuj: 1.inhalacje inhalolem(miska z wodą lekko parującą, kilka kropel inhalolu, ręcznik na głowę i wdychać opary kilka minut) 2.płukanki nosogardła roztworem soli, azulanu, dentoseptu, listerine'u. Wciągając roztwór nosem, pamiętać by wciągać każdą dziurką osobno, gdyż można się zakrztusić! 3.właściwa higiena jamy ustnej 4.prawidłowe odżywianie 5. hartujący trening rekreacyjny na świeżym powietrzu 6. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn Szczegóły pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość Co to jest...............
jeśli nie pomoże to zrób wymaz z gardła na posiew i antybiogram, bo być może masz kłopoty na tle bakteryjnym. Jeśli coś zostanie wyhodowane, to z antybiogramem do dowolnego lekarza po receptę na adekwatny antybiotyk. A. brać minim 5 dni mimo rzekomego ustąpienia choroby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stroik
cytat: mam pytanie czy ktos z was był u foniatry na nastawianiu głosu ?jak to wyglada w praktyce czy to cos strasznego ...? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? odpowiedź: foniatra kluczem francuskim nastraja struny głosowe wg stroika i po 3h możesz już śpiewać arię z jakiejś opery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!